Gloss 49

Gloss 49

Overzicht

 • 20 feiten over het lichaam die jij nog niet wist!
 • Killerbodies: Vijftig, verleidelijk en strak in het vel
 • Het geheime wapen tegen vet en rimpels
 • 12 heilzame combi's om je gezondheid te boosten
 • € 1,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • 20 feiten over het lichaam die jij nog niet wist!
 • Killerbodies: Vijftig, verleidelijk en strak in het vel
 • Het geheime wapen tegen vet en rimpels
 • 12 heilzame combi's om je gezondheid te boosten
 • Omschrijving

  Wil jij in 2017 afvallen en misschien zelfs stoppen met dat wijntje? Niet doen! Goede voornemens werken namelijk vaak averechts. Linda de Mol weet daar alles van. Kun je het toch niet laten? Dan hebben wij tips voor je om die goede voornemens dit keer wél vol te houden. En wie dacht dat je na de vijftig geen killerbody meer kan hebben, heeft dat mis! Kijk maar naar Elle Macpherson (52) of Michelle Pfeiffer (56). Wij onthullen de geheimen van deze vijftigers. Verder zorgt Gloss er natuurlijk voor dat je met de juiste accessoires en beautytips stijlvol de winter door komt en staat het magazine weer vol leuke winacties!

  Weg met het watje… Vrouwen willen een vent!

  Hij is breed, gespierd, getatoeëerd én uitgeroepen tot The Sexiest Man Alive. Voormalig worstelkampioen Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, werd door People Magazine gekozen als het allerlekkerste brokje testosteron waar vrouwen maar wat graag hun tanden in willen zetten. De reden? Hard aan de buitenkant, maar oh zo zacht van binnen….

  Scheiden rond je vijftigste

  Het kan moed zijn of een midlife crisis. Wat de reden ook mag zijn, een echtscheiding na je vijftigste is ingrijpend. In Amerika wordt er hevig gewaarschuwd voor de gevolgen van een slepende Grey Divorce op zowel je psychische, fysieke als financiële gezondheid. Gloss dook in de wereld van mediators, psychologen en nieuwe partners.

  20 verrassende feiten over het lichaam die jij nog niet wist!

  We gaan er vanuit dat we ons lichaam goed kennen. We weten hoe het werkt en welke processen en veranderingen er elke dag plaatsvinden. Maar eigenlijk is het menselijk lichaam een mysterieus mechanisme dat zelfs gespecialiseerde artsen blijft verbazen. Wij vonden 20 verbluffend leuke weetjes over ons lichaam, kende jij ze al?

  Tip! Dit is het nieuwe geheime wapen tegen anti-aging 

  Niet alleen buiten zijn de temperaturen rond het vriespunt, ook in de badkamer brengen we de temperaturen flink omlaag, want kou is het nieuwe geheime wapen als het gaat om anti-aging.