Gloss 48

Gloss 48

Overzicht

 • De (schoonheids)geheimen van Chantal Janzen
 • Prins Harry vindt zijn filmprinses
 • Melania Trump is het nieuwe modemeisje
 • Tips voor een relaxte overgang
 • € 1,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • De (schoonheids)geheimen van Chantal Janzen
 • Prins Harry vindt zijn filmprinses
 • Melania Trump is het nieuwe modemeisje
 • Tips voor een relaxte overgang
 • Omschrijving

  Leef je mooiste leven, daar draait Gloss 48 om. Levenscoach Michael Pilarczyk onthult ons geheimen voor een rijk en gelukkig leven. Hoe doet Chantal Janzen dat bijvoorbeeld? Deze natural beauty trekt succes en geluk aan en komt altijd op zo’n natuurlijke manier over. De nieuwe First Lady Melania Trump kost het iets meer moeite om serieus genomen te worden, maar over haar kledingstijl valt niks op te merken. Zij heeft zichzelf inmiddels van stoeipoes tot een waar stijlicoon ontpopt. Natuurlijk hebben we ook weer de nieuwste fashiontrends voor je gespot en staat Gloss 48 weer vol mooie winacties! Hieronder een greep uit de artikelen:

  Sleeping beauty Chantal

  Ze scoort miljoenen kijkers met het programma Chantal Blijft Slapen, presenteert grote live shows en schittert in de meest populaire series. Ondertussen is ze ook nog eens uitgeroepen tot ‘leukste moeder van Nederland’ en ziet ze er altijd stralend uit. Hoe doet Chantal Janzen dat toch? Lees in Gloss 48 alles over de (schoonheids)geheimen van Chantal en ontdek hoe ook jij door het leven kan gaan als sleeping beauty.

  Harry vindt zijn filmprinses

  Vele knappe blondines gingen haar voor, maar Meghan Markle (35) lijkt de winnares. Haar hoofdprijs: de charmante Britse prins Harry (32). Hoteldebotel verliefd is de prins op de Amerikaanse actrice en hij wil haar koste wat het kost beschermen tegen ‘Diana-toestanden’.

  Melania is het nieuwe modemeisje

  De nieuwe First Lady heeft een heel eigen stijl. Geen wonder, want de kleine Mellie kreeg de mode al met de paplepel ingegoten. Haar moeder werkte als kledingontwerpster en droeg haar passie over aan haar kleine meid. Nu mag de hele wereld meegenieten van de spraakmakende stijl van Melania Trump.

  Tips voor een relaxte overgang

  Opvliegers, nachtzweten, slapeloosheid, wisselende stemmingen, dunner haar, dikkere taille, strammer lijf … de overgang lijkt soms wel één ellendige aaneenschakeling van kwaaltjes en ergernisjes. Voor de één heftig en ingrijpend, voor de ander slechts wat ongemakkelijk. Niet alleen je lijf gaat door een veranderingsproces, ook je emoties gaan alle kanten op. De overgang is te vergelijken met de puberteit en in Gloss 48 geven we tips om hem mild(er) te laten verlopen.