Gloss 47

Gloss 47

Overzicht

 • De nieuwe It-girl is een GRIT-GIRL
 • 10 geweldige tips voor een jeugdige uitstraling
 • Wat maakt iemand mooi? Psychologie van de schoonheid
 • Hot & trendy: de overknee laars
 • € 1,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • De nieuwe It-girl is een GRIT-GIRL
 • 10 geweldige tips voor een jeugdige uitstraling
 • Wat maakt iemand mooi? Psychologie van de schoonheid
 • Hot & trendy: de overknee laars
 • Omschrijving

  Waarom trekken tegenpolen elkaar aan en hoe kun je het goed uithouden met elkaar, zonder de bekende ergernissen te uiten? Deze Gloss staat boordevol tips over hoe je dit moet doen. Verder dook Gloss in de wereld van stoere sterren vol vastberadenheid en ontdekte hoe iedereen verder komt in het leven met een stevig stukje grit, de kracht van passie en doorzettingsvermogen. Het goede nieuws is; als je het nog niet hebt kun je het leren of doe meteen de test of jij al een echte grit-girl bent! Reden genoeg om snel te gaan genieten van deze Gloss, waarin we natuurlijk ook weer veel mooie cadeaus weggeven en de nieuwste fashionitems bespreken!

  Leven in een gouden sneltreinvaart

  Ze werd bekend voor het grote publiek door haar deelname aan het RTL5 programma Modemeisjes met een missie en staat nu zelf aan het hoofd van het internationale mode-imperium Maria Tailor. Met beide benen op de grond vertelt ze hoe zij als glamourkoppel denken over golddiggers, het ouderschap en het ondernemen in de snelle wereld van de auto’s en de mode.

  De nieuwe It-girl is een GRIT-GIRL

  Talent is niet genoeg, een mooi koppie brengt je nergens en intelligentie is geen garantie voor succes. Hollywood is in de ban van de nieuwe X-factor die bepalend is of je de top bereikt. Het magische woord is GRIT, ofwel de standvastigheid waardoor je succes hebt bij alles wat je doet, áls dat maar je echte passie is. Gloss dook in de wereld van stoere sterren vol vastberadenheid en ontdekte hoe iedereen verder komt in het leven met een stevig stukje grit. Het goede nieuws is; als je het nog niet hebt kun je het leren.

  Wat maakt iemand mooi?

  Al sinds mensenheugenis wordt schoonheid bezongen, worden er gedichten over geschreven, filosoferen wijsgeren over de ideale mens en maken kunstenaars de mooiste schilderijen en beelden van knappe mensen. Wat is dat toch met mensen en schoonheid? Waarom lijken we wel blind te worden als er een perfect uiterlijk in het spel is?

  10 geweldige tips voor een jeugdige uitstraling

  Dankzij deze trucjes van de celebs krijg jij weer een jeugdige uitstraling. Wij wensen je alvast veel plezier met het uitproberen! Van ons krijg je alvast één tip cadeau: Leg twee theelepels in water met een temperatuur van 40 graden. Zodra de lepels opgewarmd zijn, ga je met de bolle kant van je voorhoofd richting je slapen en van je kin richting je oren. Wat het effect is? Dat lees je natuurlijk in de nieuwe Gloss!