Gloss 45

Gloss 45

Overzicht

 • Zo blijven sterren van vijftig altijd jong
 • Waarom vrouwen dol zijn op Eric Corton
 • 10 trending topics voor jouw garderobe
 • Waarom huilen zo kostbaar is
 • € 1,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Zo blijven sterren van vijftig altijd jong
 • Waarom vrouwen dol zijn op Eric Corton
 • 10 trending topics voor jouw garderobe
 • Waarom huilen zo kostbaar is
 • Omschrijving

  De speciale band tussen moeders en dochters. Hoe speciaal kan die zijn en herken je jezelf hierin? En wie vinden jullie de allerlekkerste man? Dit vroegen wij in Gloss en de antwoorden stroomden binnen! Benieuwd wie de favorieten waren? Verder kun je natuurlijk weer genieten van trending topics voor jouw garderobe, ontdekte wij de geheimen van een glanzend vijftig plus velletje en we delen natuurlijk weer mooie cadeaus uit!

  Zó belangrijk is de band tussen moeder & dochter

  'heee, zijn jullie zusjes?' Wie in de afgelopen jaren met haar volwassen dochter op vakantie is geweest, herkent deze zin direct. Was het ooit ondenkbaar dat een 18-jarige nog op vakantie wilde met haar moeder of dat deze nog door kon gaan als haar zusje, de tijden zijn veranderd. Net als de band tussen moeders en dochters. Al is één ding natuurlijk hetzelfde gebleven: geen enkele vrouw kan zo onder je huid kruipen als je moeder. Of je daar nou blij mee bent of niet.

  Waarom huilen zo kostbaar is

  Er wordt vaak gezegd dat huilen een teken van zwakte is. Maar dat is het zeker niet! Huilen is juist iets kostbaars, iets dat ons in staat stelt om onze ziel te tonen en iets wat de spanning ontlaadt. Tranen maken ons pas echt menselijk.

  Zo blijven sterren van vijftig altijd jong

  “De natuur geeft je het gezicht dat je op je twintigste hebt. Het leven tekent je gezicht op je dertigste. Maar als je vijftig bent, heb je het gezicht dat je verdient.” Dit zijn de profetische woorden van Coco Chanel. Die mooie huid verdienen we natuurlijk allemaal. Goed nieuws want dat kan ook! Gloss dook in de wereld van huidverzorging en ontdekte de geheimen van een glanzend vijftig plus velletje.

  De 7 redenen waarom vrouwen dol zijn op Eric Corton

  Wie vinden jullie de allerlekkerste man? Dit vroegen wij in Gloss en de antwoorden stroomden binnen! Joep Sertons, Humberto Tan en Leopold Witte bleken de favoriete fantasie van veel vrouwen maar op de allerhoogste plaats eindigde Eric Corton. Waarom? Hierom!

  Tip! 10 trending topics voor jouw garderobe

  Baal jij dat het afgelopen is met die lange, zwoele zomeravonden op het strand, het terras of in je achtertuin? En zie jij als een berg op tegen het seizoen dat komen gaat? Niet nodig! Gloss zocht 10 lichtpuntjes uit de nieuwste modecollecties voor je uit waarmee jij het natte, gure najaar en de koude winter moeiteloos doorkomt.