Gloss 44

Gloss 44

Overzicht

 • Slank met hypnose
 • Dé hotspots van Friesland
 • Exclusief interview met Bing (GTST)
 • Alles over zussenliefde
 • € 1,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Slank met hypnose
 • Dé hotspots van Friesland
 • Exclusief interview met Bing (GTST)
 • Alles over zussenliefde
 • Omschrijving

  De band tussen zussen is uniek en gevoelig want met wie kun je jezelf nou beter vergelijken dan met háár? En hoe doe je dat als je zus een ster is en jij ook je best doet om een beetje aandacht te krijgen. Gloss dook in de wereld van de zussen voor een lesje concurrentie in de spotlights. Verder hebben we een exclusief interview met Everon Jackson Hooi. We kennen hem natuurlijk als de stoere, zelfverzekerde Bing uit GTST, maar hoe steeks Everon in het dagelijks leven in elkaar? Dit en natuulijk meer lees je in Gloss 44.

  Inside out: Jennifer Aniston

  Wat dragen ze, waar prikken ze graag een vorkje, wie zijn hun beste vrienden en wat zijn hun beautygeheimen: in deze rubriek Inside out lees je alles wat je altijd al hebt willen weten over jouw favoriete celeb. Met in de editie: Jennifer Aniston. Wat is haar beautygeheim en hoe blijft ze zo fit en slank?

  Interview: Everon Jackson Hooi

  We kennen hem allemaal als de stoere, zelfverzekerde en de soms ietwat explosieve Bing uit Goede Tijden Slechte Tijden, maar hoe steekt Everon Jackson Hooi in het dagelijks leven eigenlijk in elkaar? Gloss onderwierp hem aan een kruisverhoor middels de 7 zonden én de 7 deugden. “Er is niks mis met fantaseren over een ander, het is alleen maar gezond” onthult Everon ons in een exclusief interview. Wat schuilt er nog meer achter hem?

  Slank met hypnose

  Ken jij dat probleem? Zodra jij je in je badpak moet hijsen, wordt gelijk duidelijk dat al die pogingen om af te vallen zijn mislukt. Het is belangrijk om een afvalmethode te kiezen die het beste bij jou past. Wij lichten vijf methodes uit, die jou op het gewenste gewicht brengen. Eén van de meest succesvolle methodes om af te vallen, is hypnose therapie. Benieuwd hoe dat kan? Lees er alles over in deze Gloss!

  De allermooiste hotspots in Friesland

  De vrouwen zijn er prachtig en ze koken de sterren van de hemel. Tel daarbij op dat je er de mooiste visplekjes vindt en je vraagt je af waarom nog niet alle mannen massaal naar Friesland zijn verhuisd. Gloss reisde af naar Friesland en ontdekte vier redenen waarom ook jij naar Friesland wilt. Wil je weten wat dee leukste winkelstraat is, wat de plek is voor een stomend weekendje romantiek of de beste plek aan het water voor een heerlijke lunch? Gloss weet het nu allemaal en deelt dit graag met jullie!