Gloss 43

Gloss 43

Overzicht

 • Doe als Linda: Genieten tot de laatste druppel
 • Spannende liefdesverhalen van toen
 • 10 tips om er direct 10 jaar jonger uit te zien
 • € 0,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Doe als Linda: Genieten tot de laatste druppel
 • Spannende liefdesverhalen van toen
 • 10 tips om er direct 10 jaar jonger uit te zien
 • Omschrijving

  Een nieuwe Gloss in een nieuw jasje! Om dit te vieren, staat het magazine vol met verrassingen: we geven maar liefst voor € 7.500,- aan cadeaus weg, je kunt stemmen op jouw favoriete, mooie man, we brengen badmode voor elk figuur, geven tips tegen die vervelende sinaasappelhuid en slimme maniertjes om er direct 10 jaar jonger uit te zien. En natuurlijk lekkere leesverhalen over bijvoorbeeld de generatie WOW: de bekende vijftigers, zestigers en zelfs zeventigers die er nog zo waanzinnig goed zien en we vertellen hoe ze dat doen; genieten tot de laatste druppel!

  Romy Schneider & Alain Delon

  De Gloss Spannende Liefdesverhalen vertellen over verhoudingen en huwelijken waar iedereen over sprak. Het zijn verhalen die een kijkje geven in het leven van de sterren en soms in koninklijke huwelijken van weleer. Reportages met een zweem van nostalgie, over liefdesparen die nog altijd tot de verbeelding spreken, zoals deze eerste uit een lange reeks: Romy Schneider en Alain Delon. Heerlijk om bij weg te dromen …

  Generatie WOW

  Levenslust is de beste remedie tegen een saai leven. De vijftigers en hun zestiger en zeventiger zusters hebben de heilige graal ontdekt voor een leuk leven. Ze volgen met hart en ziel hun passie en maken van iedere dag een feestje. Geen wonder dat deze WOW-generatie een fantastisch voorbeeld is voor de veertigers. Het leven wordt alleen maar mooier. Deze vrouwen verklappen je hun geheim.

  La dolce vita met signor Clooney

  George Clooney heeft een heerlijk huis in Noord-Italië. De kapitale geel geverfde villa, getiteld Villa Oleandra, ligt aan het Comomeer. Hier trekt de acteur zich terug met zijn vrouw voor homemade bordjes pasta en romantische avonden met lange gesprekken bij kaarslicht.

  Tip! Badmode à la 2016

  Gaan we voor een badpak of bikini? En welke kleur, stijl en model moet deze dan hebben? Gloss zet voor jou de hipste hebbedingen voor op het strand (of het zwembad of je achtertuin) op een rijtje!

  Win!

  Deze editie staat boordevol prijzen, waaronder een weekendje weg bij vakantiehuisjes Dennenoord, 10x entreebewijs bij Omega Spa en Wellness, een vakantievoucher van CASAMUNDO en een tassenset van Paul's Boutique. Haal snel de Gloss in huis en maak kans op één van de vele cadeaus.