Gloss 42

Gloss 42

Overzicht

 • Bikini-proof in 7 dagen!
 • Mode voor mini-prijsjes
 • Sonja Silva weer happy in shape
 • Gerard Joling in de ban van zijn uiterlijk
 • € 2,25
  Op voorraad

  Overzicht

 • Bikini-proof in 7 dagen!
 • Mode voor mini-prijsjes
 • Sonja Silva weer happy in shape
 • Gerard Joling in de ban van zijn uiterlijk
 • Omschrijving

  Weg met die laatste rolletjes! Eva Longoria (41) ging van een strak lichaam naar een mini-buikje en dat beviel haar totáál niet! Door wat simpele trucjes lukte het haar om in een mum van tijd weer een prachtig strak figuurtje te krijgen. En dit kan jij ook! Met snelle afslanktips van de sterren en superfoods die jouw huid en haar een flinke boost kunnen geven ben je met Gloss 42 zo klaar voor de zomer.

  Sprookjes in sterrenland

  In Hollywood is het geen schande een uitnodiging voor een huwelijksfeest af te slaan met de woorden “sorry, ik kan niet maar ik kom zeker naar je volgende huwelijk”. De rekening van de weddingplanner is meestal nog niet betaald of de factuur van de advocaat valt op de mat. En toch bestaat het. Eeuwige liefde. Deze sterren leveren het bewijs.

  Sonja Silva weer superslank en happy in shape

  Ook onze eigen sterren doen er alles aan om weer in shape te komen. Met voorop voormalig TMF-veejay en actrice Sonja Silva, die ruim veertig overtollige kilo's verloor.

  Johnny Depp versus Amber Heard

  De messen zijn geslepen. Een legertje aan advocaten, persagenten en woordvoerders staat al klaar voor een rol in het real life drama van Johnny Depp en zijn toekomstige ex-echtgenote Amber Heard. De relatie tussen het tweetal, die zes jaar geleden gepassioneerd begon, lijkt nu met minstens zo veel passie te eindigen. De zaak dreigt nu een vechtscheiding te worden met een wel heel opmerkelijke rol voor Vanessa Paradis, de afgewezen vrouw in Johnny's leven.

  Tip! Plantjes om bij weg te dromen …

  Herken je dat? Je zit te gapen op de bank en kunt niet wachten om heerlijk je bed in te duiken, maar als je daar eenmaal ligt, blijf je maar woelen en draaien en kom je niet in slaap. Super irritant! Maar voordat je naar allerlei rigoureuze middeltjes wilt grijpen, hebben wij misschien een ander, veel simpeler alternatief voor je. Want wist je bijvoorbeeld dat er planten zijn die de lucht in je slaapkamer zuiveren, die je kalmeren en die jou helpen om beter in slaap te komen? Gloss zet 10 groene wondertjes voor je op een rij, die jou niet alleen aan die welverdiende nachtrust helpen, maar die ook nog eens super leuk staan en jouw slaapkamer heerlijk doen geuren!