Gloss 41

Gloss 41

Overzicht

 • Cheryl Cole en haar toyboy
 • Het nieuwe schoonheidsideaal: de triangel
 • Bedgeheimen van George Clooney
 • Rafael en Estavana: zo lekker gewoon
 • € 2,25
  Op voorraad

  Overzicht

 • Cheryl Cole en haar toyboy
 • Het nieuwe schoonheidsideaal: de triangel
 • Bedgeheimen van George Clooney
 • Rafael en Estavana: zo lekker gewoon
 • Omschrijving

  Wat de liefde allemaal niet met je kan doen! Gloss 41 staat in het teken van de liefde. Nieuwe, oude maar ook hele jonge liefdes, zoals Cheryl Cole (32) die na twee (!) huwelijken waanzinnig verliefd is op haar lover van 22 jaar. Nou blijkt zij niet de enige te zijn die op een jong broekie is gevallen, dus Gloss is hier eens diep ingedoken. Verder onthult George Clooney in deze editie zijn bedgeheimen en we geven maar liefst 7 droomscenario’s om zelf een fantastisch liefdesleven te hebben met je eigen grote liefde. Een nieuwe Gloss, boordevol liefdesverhalen en met veel liefde gemaakt!

  Emmanuelle Seigner, vijftig, verleidelijk en zelfverzekerd

  Ze drinkt geen druppel, houdt niet van drugs, rookt geen sigaret en claimt dat ze iedere man kan martelen én kan verleiden. In haar huwelijk met de 33 jaar oudere Roman Polanski is zij de baas en Hollywood kan naar haar fluiten omdat ze 'geen zin heeft om de leeghoofdige Franse bimbo te komen spelen'. Duidelijke taal. Deze maand wordt Emmanuelle Seigner vijftig en de dame is sensueler en sterker dan ooit. En er is geen man die niet onder de indruk is van de frivole Française. “Ik ben humeurig, dominant en heb veel ruimte nodig. Maar je kunt wel met me lachen.”

  Rozengeur, maneschijn en liefde na malaria

  Natuurlijk, er waren geruchten. En wie naar het stralende gezicht van Cheryl Cole keek, wist eigenlijk wel zeker dat er een nieuwe minnaar in haar leven was. Niet zomaar een minnaar, zo blijkt. Cheryl heeft Liam Payne van One Direction aan de haak geslagen. “Nadat ik malaria heb gehad, heb ik geen bucketlist maar een fuck it list gemaakt”, vertelde de zangeres openhartig. Wij luisterden met rode oortjes naar het lijstje van Cheryl Cole.

  Het nieuwe schoonheidsideaal van de sterren; de triangel!

  Het dunste lichaam, de meest verleidelijke hals en de heetste outfits – dat het bij de sterren allemaal om het uiterlijk draait, wisten we al. Alleen begint het schoonheidsideaal inmiddels wel erg gekke vormen aan te nemen …

  Bekende moeders in de schaduw van hun bekende dochters

  Het is als een blik in de spiegel: dezelfde groene ogen, dezelfde mond en dezelfde lange, volle haren. Wanneer Cindy Crawford haar dochter Kaia aankijkt, ziet ze in eerste instantie haarzelf – maar na goed kijken, ziet ze toch wel een verschil: Kaia is 36 jaar jonger dan haar moeder. Hoe gedraag je je als “trotse” moeder, als je jongere versie populairder dan jijzelf wordt?

  Win!

  De lingerieparty's van Anita van Belkom zijn een groot succes. De ongedwongen sfeer van de eigen woonkamer in combinatie met de gezelligheid van vriendinnen, blijkt voor veel vrouwen de ideale manier om lingerie te passen en te kopen. Naast de lingerieparty's heeft Anita inmiddels ook een webwinkel waar de fraaie setjes van onder andere Selmark, Secret D'eva, Femilet, Avet en DiLorenzo worden verkocht. En het leuke is, Gloss mag 2 setjes weggeven! Een setje uit de serie Kristen van Femilet en eentje uit de serie Olivia van Selmark. Wil jij kans maken? Koop deze Gloss en lees wat je moet doen!