Gloss 36

Gloss 36

Overzicht

 • Voor een gezellig en glossy leven
 • Dertigersdilemma: Carrière of toch een tweede?
 • Hoe ouder hoe mooier: Lekker opgedroogd!
 • Lentetrends: Zonnebrillen
 • € 2,25
  Op voorraad

  Overzicht

 • Voor een gezellig en glossy leven
 • Dertigersdilemma: Carrière of toch een tweede?
 • Hoe ouder hoe mooier: Lekker opgedroogd!
 • Lentetrends: Zonnebrillen
 • Omschrijving

  Gloss 36 staat in het teken van het dertigersdilemma: carrière of toch een tweede baby? Hippe mama’s Katja, Lieke en Chantal laten zien hoe zij dit moeiteloos combineren. Drie vrouwen die, sinds de geboorte van hun eerste kind, ook nog mooier zijn geworden. Verder dook Gloss in foto-albums van hunks die verre van hot waren in hun kindertijd, laten ze zien wat de lentetrends van dit seizoen zijn op het gebied van zonnebrillen en lees je de vertrouwde nieuwtjes over de sterren.

  Lekker opgedroogd

  Die heerlijke hamsterwangetjes van Brad Pitt. Natuurlijk ging zo’n jong in een XL-luier van hand tot hand terwijl alle tantes verrukt in zijn vetjes knepen: “ooh, wat een héérlijke baby, wat een bolle toet, wat een buik, wat een boeddhaatje is onze Brad. Onze kleine boeddha-baby!” Tja dan weet je al waar het mis ging. Gloss dook in de foto-albums van de hunks die verre van hot waren in hun kindertijd. Waarschuwing: deze pagina’s bevatten ontluisterend beeld!

  Kunnen mannen en vrouwen puur alléén vrienden zijn?

  Bestaat het echt? Een puur platonische vriendschap tussen man en vrouw? Of draaien zelfs de meest onschuldige broer- en zusrelaties uiteindelijk uit op een flinke vrijpartij? Gloss ging op onderzoek uit!

  Onherkenbaar veranderd

  Waren ze vroeger nog fris, fruitig en slank, tegenwoordig lopen zangeres Kelly Clarkson en tienersterretje Amanda Bynes er heel anders bij; in slobberkleding, met een sigaret op de lip of een vette hamburger in de hand, sloffen de dames door de stad. Aan het begin van haar carrière woog Kelly nog rond de 52 kilo met kledingmaatje 36 maar recente foto's laten ons wat héél anders zien!

  Tip! De zonnebril lentetrends van dit seizoen

  De lentekriebels beginnen op te spelen en de zon laat zich weer steeds vaker zien. Hoog tijd om een zonnebril te shoppen! Maar wat zijn nou eigenlijk dé trends van dit seizoen en welk montuur past bij mijn gezicht? Gloss zet het voor je op een rijtje!

  Verder biedt Gloss pure en eerlijke tips, puzzels en waanzinnige weggeefacties. Genoeg ingrediënten voor een mooi, gezellig en glossy leven.