Gezond leven abonnement

Gezond leven abonnement

Overzicht

  • Een jaar lang gezond met Gezond leven
  • 12 nummers voor €38,-
  • In huis nog voordat hij in de winkel ligt
  • Bespaar ruim 35% op de winkelprijs
€ 59,88 Speciale prijs € 38,00
Op voorraad

Overzicht

  • Een jaar lang gezond met Gezond leven
  • 12 nummers voor €38,-
  • In huis nog voordat hij in de winkel ligt
  • Bespaar ruim 35% op de winkelprijs

Omschrijving

Een abonnement op Gezond leven geeft je elke maand inspiratie om zo gezond en bewust mogelijk te leven, zonder aan plezier in te hoeven leveren. Gezond leven laat zien dat lekker en gezond elkaar niet hoeven uit te sluiten als het op eten aankomt. De interessante achtergrondartikelen helpen bij het kiezen en volgen van de meest bewuste en gezondste levensstijl. Verzinsels en fabels worden genadeloos ontkracht en harde feiten worden op een aantrekkelijke manier voorgeschoteld.

Gezond leven in een notendop

Gezond leven is het magazine voor mensen die graag gezond willen leven, maar niet alleen maar broccoli en wortels willen eten of saaie oefeningen in de sportschool wilt doen. Gezond leven is namelijk leuk, makkelijk en ontzettend gevarieerd. Niet alleen zorgen wij ervoor dat elke dag jouw bord vol ligt met de lekkerste en meest healthy maaltijden, we nemen je ook mee in een wereld waarin gezond leven centraal staat. Hoe begin je met hardlopen? Hoe werkt mindfulness? En hoe kun jij je leven (en dat van je gezin) zó inrichten dat je zo gezond mogelijk de dag doorkomt? Met Gezond leven in de buurt heb je alles wat je nodig hebt voor een gezond leven.

Op je deurmat

Wanneer je dit abonnement afsluit, ontvang je 12 nummers van Gezond leven tijdelijk voor slechts €38,-! Een jaar lang gezond en lekker in je vel. Voor slechts €38,- vind je Gezond leven elke maand op je deurmat. Je betaalt hierdoor nog maar €3,16 per nummer (i.p.v. €4,99). Dat is ruim 35% korting!

Als je nu een abonnement afsluit, dan is Gezond leven 1/2018 de eerste editie die op je deurmat valt.

Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €49,50 voor 12 nummers (€55,50 voor Belgische abonnees), daarmee bespaar je flink op de prijs van de losse nummers.

Bekijk hier de preview

Bekijk hier de preview