Gezond eten abonnement

Gezond eten abonnement

Overzicht

  • Een jaar lang gezond met Gezond eten
  • 12 nummers voor slechts €38,-
  • In huis nog voordat hij in de winkel ligt
  • Bespaar 37% op de winkelprijs
€ 59,88 Speciale prijs € 38,00
Op voorraad

Overzicht

  • Een jaar lang gezond met Gezond eten
  • 12 nummers voor slechts €38,-
  • In huis nog voordat hij in de winkel ligt
  • Bespaar 37% op de winkelprijs

Omschrijving

Een abonnement op Gezond eten geeft je elke maand inspiratie in de keuken in de vorm van gemakkelijke recepten! Gezond eten is hét magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te hoeven leveren. Want plezier haal je uit koken, en vooral ook uit eten. Gezond eten laat zien dat lekker en gezond elkaar niet hoeven uit te sluiten als het op eten aankomt. En aankomen, dat doe je zeker niet van de overheerlijke en diverse recepten die elke maand in het bomvolle tijdschrift verschijnen. De interessante achtergrondartikelen helpen bij het kiezen en volgen van de meest bewuste en gezondste levensstijl. Verzinsels en fabels worden genadeloos ontkracht en harde feiten worden op een aantrekkelijke manier voorgeschoteld.

Gezond eten in een notendop

Gezond eten is het magazine voor mensen die graag gezond willen eten, maar niet alleen maar broccoli en wortels willen koken. Gezond is eten is namelijk leuk, makkelijk en ontzettend gevarieerd. Niet alleen zorgen wij ervoor dat elke dag jouw bord vol ligt met de lekkerste en meest healthy maaltijden, we nemen je ook mee in een wereld waarin gezond leven centraal staat. Hoe begin je met hardlopen? Hoe werkt mindfulness? En hoe kun jij je leven (en dat van je gezin) zó inrichten dat je zo gezond mogelijk de dag doorkomt? Met Gezond eten in de buurt heb je alles wat je nodig hebt voor een gezond leven.

Op je deurmat

Wanneer je dit abonnement afsluit, ontvang je 12 nummers van Gezond eten voor slechts €38,-! Een jaar lang gezond en lekker in je vel. Voor slechts €38,- vind je Gezond eten elke maand op je deurmat. Je betaalt hierdoor nog maar €3,15 per nummer!

Je ontvangt de eerstvolgende nieuwe uitgave van Gezond eten als eerste uitgave bij dit abonnement.

Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €49,50 voor 12 nummers (€55,50 voor Belgische abonnees), daarmee bespaar je flink op de prijs van de losse nummers.