foodies okt/2020

Vive la France!

foodies okt/2020

Vive la France!

Short description

Overzicht

  • Koken met wild
  • De herfst van Nigel Slater
  • Kip in de hoofdrol
  • Franse patisserie
€ 6,79
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Koken met wild
  • De herfst van Nigel Slater
  • Kip in de hoofdrol
  • Franse patisserie

Beschrijving

Leven als een god in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Iedere ochtend beginnen met knapperig stokbrood met roomboter en dan de hele dag mijmeren over wat je gaat eten. Van een perfecte eclair bij de koffie en een klassieke uiensoep voor de lunch tot een coq au vin blanc als diner. Aan het einde van de dag draai jij tevreden aan je snor en verheug je je op een nieuwe dag in la France.

Koken met wild

Gooi je wilde haren los want het wordt stoer deze maand in de keuken. Je gaat aan de slag met fazant, hert en konijn en leert de rijke smaken van wild vlees waarderen. Ga jij voor een hert Wellington of is pulled fazant meer jouw ding? Maak het en ontdek het!

De herfst van Nigel Slater

In zijn fauteuil, met zijn fameuze notitieboekje op schoot, bedenkt Nigel de lekkerste gerechten. In deel twee van het tweeluik Greenfeast deelt hij makkelijke gerechten voor een verwarmend gevoel. Foodies sprak met de culi-auteur over zijn manier van werken, zijn guilty pleasures en veel meer.

Franse patisserie

Als ze ergens de kunst van het bakken hebben begrepen, is het wel in Frankrijk. De meest fijne kleine taartjes worden daar uit de oven getoverd. Wij ontfutselen voor jullie het geheim van de perfecte eclair bij patissier Roel Wagenaar en gaan op bezoek bij Rutger van den Broek voor Franse lekkernijen.

En verder…

Rijden we de Tour de France vanuit de keuken met klassiekers al tomaten tarte tatin en granité van calvados, zetten we noten in de hoofdrol in zoete én hartige gerechten, is kip deze maand ‘het meest veelzijdigste stukje vlees’, genieten we van bramen, pompoen en meer lekkers uit het seizoen, leren we alles over varkensvlees en de bereiding daarvan en veel, veel meer.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • Koken met wild
  • De herfst van Nigel Slater
  • Kip in de hoofdrol
  • Franse patisserie

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU