foodies mei/2019

Laidback BBQ

foodies mei/2019

Laidback BBQ

Short description

Overzicht

  • Tips voor beer pairing
  • Groente op de barbecue
  • Variaties op bbq-spiesjes
  • Platbrood met toppings
€ 6,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Tips voor beer pairing
  • Groente op de barbecue
  • Variaties op bbq-spiesjes
  • Platbrood met toppings

Beschrijving

The heat is on! Bij mooi weer is het niet de vraag óf je gaat barbecueën, maar wát je gaat barbecueën. Wij hebben volop inspiratie voor je; van de good old gerechten op een stokje tot de allerbeste vegetarische recepten en natuurlijk ook lekkere, grote stukken vlees. Deze zomer ligt de smokey bavette met whiskeyglaze naast de courgette-lolliepops op de barbecue. Zelfgemaakt platbroodje, pastasalade en frisse cocktail erbij en je straalt net zo hard als de zon.

Biertje erbij?

‘Doe maar een biertje’, hoor jij jezelf straks nooit meer zeggen. Dankzij de tips van onze biersommelier Nathan Hak weet jij precies welk biertje je bij je gerechten moet serveren. Iedere maand geeft hij bij onze gerechten zijn favoriete biertjes, om te beginnen in dit barbecuenummer.

Groente op de BBQ

Hoeveel groente krijg jij bij een gemiddelde barbecue binnen? De augurk in de huzarensalade telt niet! Ga deze lente voor vega op de grill en ontdek hoe lekker groenten met een grillrandje zijn. In dit groente-thema lichten we uit de drie beste vega-barbecueboeken de beste recepten uit.

Op een stokje

Met ouderwets (of nee, klassiek) is niks mis en daarom vind je in ons barbecuenummer een heel thema met gerechten op een stokje. Wel met een twist, zoals je van ons gewend bent. Zo maakten we siracha-limoenkipspiesjes, halloumi-watermeloenspiesjes, pittige varkens-ananasspiesjes, courgette-lolliepops, harissa-worstspiesjes en spek-krielaardappels met roomkaasdip.

En verder…

Selecteerden we de beste gerechten uit het nieuwe barbecueboek van Jord Althuizen, maakten we drie gerechten met ananas, mixten we vier heerlijke zomerdrankjes, bedachten we vier variaties op de good old pastasalade, geven we nieuwe doordeweekse gerechten, gingen we aan de slag met honeycomb-ijs en meer zoete gerechten om je barbecuefeestje spetterend mee af te sluiten.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • Tips voor beer pairing
  • Groente op de barbecue
  • Variaties op bbq-spiesjes
  • Platbrood met toppings

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU