foodies juni/2018

Summer of love

foodies juni/2018

Summer of love

Korte omschrijving

Overzicht

  • 6x aphrodisiacs
  • Lekkers uit Lissabon
  • Next level festivalhap
  • Zoet & sappig: aardbei
€ 6,25
Op voorraad

Korte omschrijving

Overzicht

  • 6x aphrodisiacs
  • Lekkers uit Lissabon
  • Next level festivalhap
  • Zoet & sappig: aardbei

Omschrijving

Met de stijgende temperaturen steeg het ook ons naar de bol. In dit nummer alles om in hogere sferen te komen. Van picknicken in de buitenlucht tot lekkere bio-wijn bij je zomerse diner en van het leukste festivalfood tot een psychedelisch frambozentoetje. Voeten in het gras, hoofd in de wolken en twee vingers in de lucht: laat je terugvoeren naar de zomer van 1967.

Aphrodisiacs!

Niet iedere lief maak je blij met oesters en champagne, maar tussen onze lustopwekkende gerechten zit voor iedereen iets lekkers. Van vijgen, honing, tomaten, pistache, passievrucht tot asperges: deze aphrodisiacs – die hun naam danken aan Aphrodite, de Griekse godin van de liefde – zorgen voor vuurwerk aan tafel (én tussen de lakens). Zo’n hete zomer was het nog nooit!

Lekkers uit Lissabon

Wandelen over de zwart-witte kasseien, door het labyrint van smalle straatjes in Lissabon doe je om uit te buiken van al het lekkers dat deze stad te bieden heeft. Het leven van een lisboeta (persoon uit Lissabon) draait om eten, zo laat Nuno Mendes in zijn boek Lisboeta zien. Van smeuïge rijstepap tot gegrilde octopus: zoals het culinaire klokje tikt in Lissabon tikt het nergens anders.

Next leven festivalhap

Deze zomer geen broodje koket of patatje mayonaise op jouw festivalmenu. Wij checkten de culi line-up van festival Mañana Mañana in de Achterhoek en vertellen je welk festivalfood je deze zomer niet mag missen. Van kaasfondues tot schipholganskroketten en van sateetjes babi tot belegd knoflookbrood; voor deze gerechten staak jij je social talk en zet je je heupen even stil.

En verder…

Bakten we met ons favoriete zomerfruit aardbeien. Kookten we 3x met tuinbonen en 3x met garnalen. Plukten we verse bloemen uit de tuin voor frisse azijn en verse pappardelle. Kunnen we geen roze meer zien na de zoetste toetjes met roze fruit en bedachten we, als start van een heerlijk zomerseizoen, de lekkerste drankjes en punches voor een feestelijke cocktailparty.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • 6x aphrodisiacs
  • Lekkers uit Lissabon
  • Next level festivalhap
  • Zoet & sappig: aardbei

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU