foodies juli/2018

Allround BBQ

foodies juli/2018

Allround BBQ

Korte omschrijving

Overzicht

  • Mannenvlees grillen
  • Southern USA cookin'
  • Juicy veggie BBQ
  • 6x zoete perzik
€ 6,25
Op voorraad

Korte omschrijving

Overzicht

  • Mannenvlees grillen
  • Southern USA cookin'
  • Juicy veggie BBQ
  • 6x zoete perzik

Omschrijving

Niks standje vakantie in de tuinstoel, aan het werk! Zet je salty beach hair vast, bind over je zwemkleding een keukenschort en steek de barbecue aan. Met dit nummer vol stoer mannenvlees en lekkere groentegerechten van de grill word jij in no-time een echte serial griller. Alle buren zullen watertanden als de geur van malse, gekruide, gegrilde kippendijen de schutting overwaait.

Man on fire

She’s a maneater, maneater. Voor chef-kok Nel Schellekens uit Winterswijk ’s zomers geen kipfiletjes en biefstukken op de gril, maar mannenvlees. Haantjes, bokjes en stiertjes. Nel ziet het als haar taak om mannenvlees – dat nu nog als bijproduct wordt gezien – op de kaart te zetten. Op een zomerse dag zochten we haar thuis op in Winterswijk om op de Big Green Egg het lekkerste mannenvlees te bereiden. Een heel haantje, tomahawk van jonge en oude geitenbok en gevulde groene eieren met hanenpaté; zo stoer (en lekker!) was een barbecue nog nooit.

Southern USA cookin’

Niet voor niets heet New Orleans, de grootse stad van de staat Louisiana, the Big Easy. In het zuiden van de VS eet je relaxed, eet je veel en met lekker veel drank erbij. We maken traditionele stoof met rivierkreeft, po’boy sandwich en bourbon-broodpudding. Opeten op eigen risico, want foodies houdt zich niet aansprakelijk voor het ruineren van een afgetraind bikinilichaam.

Veggie roast

Laat die voorverpakte barbecuepakketten in de vleeskoeling maar liggen en sla de andere kant af naar de groente-afdeling. Want zo’n worstje met stoere grillstrepen of groot sappig braadstuk op de barbecue mag dan indrukwekkend zijn, deze gegrilde groenten met spicy marinade of sticky saus stelen pas echt de show. Wat denk je van gegrilde avocado met harissa-hummus, lente-uitjes met romesco of een juicy vegaburger van zwarte bonen? Jouw veggie-bbq is aan!

En verder…

Geven we toe aan onze passie voor perzik met 6 zoete en hartige recepten, bakten we de meest smeuïge kaas-knoflookbroodjes die je ooit zult proeven en maakten we 3 ready-made zomertoetjes met meringue. Staken we de kolen aan voor sappige tandoori-kippendijen en vierden we een heel heet feestje met een heel iconisch flesje: Tabasco bestond 150 jaar en wij waren erbij.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • Mannenvlees grillen
  • Southern USA cookin'
  • Juicy veggie BBQ
  • 6x zoete perzik

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU