foodies dec/2019

The big Christmas issue

foodies dec/2019

The big Christmas issue

Short description

Overzicht

  • Kersttaart in 3 looks
  • 7 gangen chique vegetarisch
  • Kerstmenu's van bekende koks
  • Koken met kerstrestjes
€ 8,99
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Kersttaart in 3 looks
  • 7 gangen chique vegetarisch
  • Kerstmenu's van bekende koks
  • Koken met kerstrestjes

Beschrijving

Van intiem kerstdiner tot gezellig tafelen met vrienden of familie, met The big Christmas issue van foodies kun je alle kanten op. Zet je zeven gangen vegetarisch op tafel of waag je je liever aan gevulde lamsbout, ons kerstproject in de keuken? Maak je elk een eigen gang of trakteer je je gasten op grote gerechten om te delen? En zet je in op het hoofdgerecht of ga je voor een toetjesspektakel?

Kersttaart in 3 looks

Winterwonderland, gouden glitter of de magie van een sprookjesbos? Aan jou de keuze hoe je jouw kersttaart in de smaken chocolade en sinaasappel aankleedt. Ga je voor chique met bladgoud, of voor gezellig met zelfgebakken koekhuisjes of ga je all the way kerst met groene kerstboompjes?

7 gangen vegetarisch

Zeven gangen bedenken en koken is een uitdaging en zeven gangen vegetarisch is dat misschien nog wel veel meer. Maar geen paniek! Wij bedachten namelijk een vega menu met allure voor je waar al je tafelgenoten van gaan watertanden. Van geitenkaasmacarons tot in rosé gepocheerde peren.

Kerst met Hidde, Freek en Sergio

Vraag jij je ook altijd af wat topchefs nou op tafel zetten met kerst? Wij hebben het antwoord! Wij vroegen Freek van Noortwijk, Sergio Herman en Vanja van der Leeden om speciaal voor foodies een kerstmenu samen te stellen. Ga jij voor Hollands, een vleugje Spaans of modern Indonesisch? Wat je ook kiest, houd altijd ruimte voor een (extra) toetje van toppatissier Hidde de Brabander.

En verder

Waagden we ons aan twee weekendprojecten: gravad lax en gevulde lamsbout, kookten we fantastisch lekkere gerechten met restjes, bakten we ons eigen kerstbrood, doken we met de redactie de keuken in om onze favoriete gerechten te koken, staken we de barbecue aan voor een winters diner, lieten we de borrelkoningin van Nederland, Susan Aretz, borrelhapjes uitzoeken en nog veel, veel meer.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • Kersttaart in 3 looks
  • 7 gangen chique vegetarisch
  • Kerstmenu's van bekende koks
  • Koken met kerstrestjes

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU