foodies aug/2019

Pluk & proef de zomeroogst

foodies aug/2019

Pluk & proef de zomeroogst

Short description

Overzicht

  • Bakken met vers fruit
  • Pick & Mix tapas en salade
  • De leukste fruitplukadresjes
  • Vegetarisch Japans menu
€ 6,79
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Bakken met vers fruit
  • Pick & Mix tapas en salade
  • De leukste fruitplukadresjes
  • Vegetarisch Japans menu

Beschrijving

Het is weer tijd, de hoogste tijd! Wie begin dit jaar heeft gezaaid, plukt daar nu letterlijk de vruchten van. Het is augustus, ook wel oogstmaand, en daar maken we bij foodies optimaal gebruik van. Met de sappigste zomervruchten maken we fluffy cheesecake en hangop en nadat we de groenten van het land hebben geplukt en het zand eraf hebben geklopt maken we tapas, salades en veel meer.

Op bezoek bij de Lindenhoff
Voor mooie stukken vlees van goede rassen, rauwmelkse kazen, groenten uit volle grond, verse vis, wild & gevogelte kun je al jaren terecht bij de Lindenhoff. In een van de drukte tijden van het jaar – de oogsttijd – namen wij een kijkje in hun Open Tuin. Hoe groeien al die verse groenten? En wie zorgen ervoor dat de groenten zorgvuldig van het land komen? Sanne plukt een dagje mee.

Kiezen & delen
Een zomerse borrel eindigt altijd in… ruzie om de laatste bitterbal! Dat zal met dit fingerfood niet anders zijn. Geen bittergarnituur, maar een Mexicaanse fajita-party, een zelfbedieningssalade, een groentefondue of heerlijke tapas uit Spanje, Scandinavië of Frankrijk. Zo vier je de zomer!

Zelf plukken
Niet gezaaid dit jaar? Niet getreurd! Dan pluk je toch bij ‘de buren’? Wel netjes vragen! Of je gaat gewoon naar een van de leukste pluktuinen van Nederland waar plukken vrij mag. Wij hebben vijf tuinen door heel Nederland voor je op een rijtje gezet. Van kersen tot blauwe bessen en pruimen.

En verder
Doken we een zondagmiddag de keuken in voor garnalentempura, mogen we als eerste recepten laten zien uit het kookboek Made by Ellen van onze foodies friend Ellen van Duijn, bakten we cheesecakes en toetjes met vers zomerfruit, kookten we 3x met perzik, proeven we Japan op z’n vegetarisch (fluffy cheesecake, miso-aubergines en okonomiyaki) en maakten we 3 bier-spijscombinaties met fruitbier.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • Bakken met vers fruit
  • Pick & Mix tapas en salade
  • De leukste fruitplukadresjes
  • Vegetarisch Japans menu

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU