Foodies juni/2021

Het grote BBQ-nummer

Foodies juni/2021

Het grote BBQ-nummer

Short description

Overzicht

  • De lekkerste spiesjes
  • Roken als kooktechniek
  • Vega burgers bouwen
  • Zelf worst maken
€ 6,79
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • De lekkerste spiesjes
  • Roken als kooktechniek
  • Vega burgers bouwen
  • Zelf worst maken

Beschrijving

Het is een oerinstinct: zodra het mooi weer is, willen we barbecueën. Deze maand geven we je alle inspiratie om er een fantastische zomeravond van te maken. Gril de lekkerste spiesjes, ga aan de slag met stoere stukken vlees, maak vega burgers, mix je eigen mocktails en veel, veel meer.

Rook als smaakmaker

Waar vuur is, is rook. En wat kan je met rook? Juist, een heel lekker smaakje aan je eten geven! We gaan op bezoek bij meneer Wateetons die ons in zijn achtertuin alles leert over de techniek van het roken. Hoe gaat het in zijn werk? Wat kan je allemaal roken? Tip van de sluier: het is kinderspel!

Op een stokje

Behalve kip en vis gaan we deze zomer ook aubergine, halloumi en paddenstoelen aan een stokje rijgen. Wat wordt jouw nieuwe favoriet? Ga je voor auberginekebab met uiensalsa of is de pittige kip met gegrilde ananas toch meer jouw ding? Probeer ze deze zomer allemaal!

En verder…

Delen grillmeesters Jord Althuizen, Peter De Clercq en Ralph de Kok hun favoriete barbecuerecepten, gaan we zelf worst maken voor onze barbecueworstjes en delen we de lekkerste BBQ-bijgerechten.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • De lekkerste spiesjes
  • Roken als kooktechniek
  • Vega burgers bouwen
  • Zelf worst maken

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU