foodies feb/2022

India

foodies feb/2022

India

Short description

Overzicht

  • Koken met komijn
  • Butter chicken met naan
  • De lekkerste curry's
  • Bakken met kardemom
€ 6,79
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Koken met komijn
  • Butter chicken met naan
  • De lekkerste curry's
  • Bakken met kardemom

Beschrijving

Kan jij in deze koude dagen wel wat warmte gebruiken? Warm je van binnenuit op met de lekkerste gerechten uit India. Februari staat in het teken van de meest kruidige en kleurrijke keuken. Maak onze butter chicken, ga aan de slag met je eigen naanbrood en varieer erop los met curry!

Koken met Paulami Joshi

Ze is Indiaas van origine en schreef De bijbel van de Indiase keuken; Paulami is dus bij uitstek dé persoon om ons meer te leren over India. Bas ging bij haar langs en maakte klassieke Indiase gerechten als kheema pav en kokos-barfi. Benieuwd wat dat is? Lees ons februarinummer!

Komaan met komijn

Denk je aan India, dan vult je neus zich direct met de geur van kruidige komijn. Wij gingen aan de slag met deze heerlijke specerij en maakten dahl met komijn-naan, bloemkool-komijnpakora, wortel-biryani met komijn en saag paneer. Allemaal even lekker en verrassend.

En verder…

Zetten we kardemom op een voetstuk, verzamelden we de mooiste nieuwe kookboeken, duikt Martina in de wereld van specerijen (en hoe je ze zelf mengt) en veel, veel meer.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • Koken met komijn
  • Butter chicken met naan
  • De lekkerste curry's
  • Bakken met kardemom

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU