Webdesigner 93

Webdesigner 93

Overzicht

 • Ultieme UX
 • De beste Twitter-API’s
 • Geheimen van UI-design
 • Politie.nl website van het jaar 2016
 • € 8,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Ultieme UX
 • De beste Twitter-API’s
 • Geheimen van UI-design
 • Politie.nl website van het jaar 2016
 • Omschrijving

  Bij een goede gebruikerservaring (User eXperience of UX) gaat het om alle aspecten die de gebruiker tijdens zijn interactie met een product of dienst ervaart. Die ervaringen hangen af van de perceptie van de gebruiker, waardoor UX subjectief is.

  Ultieme UX

  Als internetters weten we maar al te goed – of dat nu bewust of onbewust is – waardoor een website of mobile app gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen is. Of, wat veel belangrijker is, waardoor ze moeilijker in het gebruik zijn. In Webdesigner 93 duiken we in de wereld van de UX en geven we uitgebreide informatie en talloze tips om jouw webpresentatie zo optimaal mogelijk te maken.

  De beste Twitter-API’s

  De socialmediaspecialist Twitter biedt een selectie eenvoudige API’s aan. We zetten de beste op een rijtje en laten zien hoe je ze aan pagina’s en projecten embedt, integreert en authenticeert.

  Geheimen van UI-design

  Zonder er bij stil te staan, hebben we in elke interface, in elk gesprek en iedere dag te maken met UI-patronen. Desondanks is het verbazingwekkend hoe weinig designers inzicht hebben in patronen. Daarom geven we je informatie over de gebruikelijke onderdelen van de interface en hoe je deze kunt classificeren zodat iedereen ze begrijpt.

  Politie.nl website van het jaar 2016

  De site politie.nl is in 2016 voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Website van het Jaar. Wij spraken met Ruud Paulusse, projectleider van het project politie.nl, en Jaap van den Beukel, UX-designer. Zij vertellen hoe de site tot stand is gekomen, wat er aan voorafging en waarom hij door iedereen zo enthousiast wordt ontvangen.

  En verder ...

  ...gaan we op bezoek bij de bureaus Studio Juice en Odopod, bespreken we de nieuwe mogelijkheden van CSS-variabelen in CSS en JavaScript, laten we zien hoe je fullscreen webervaringen bouwt met de fullPage.js-bibliotheek, tonen we hoe je met Photoshop mooie cinemagraphs maakt, hoe je een knop maakt die een browservullend menu opent, hoe je geanimeerde tekst maakt met sprites en CSS3, tonen we hoe je animaties maakt die via JavaScript reageren op wat bezoekers op je site doen en laten we zien hoe je gemakkelijk en gratis je site met een SSL-certificaat beveiligt met Let’s Encrypt.

  Bekijk hier de preview

  Bekijk hier de preview