Photoshop Magazine tweejarig abonnement

Photoshop Magazine tweejarig abonnement

Overzicht

  • Creatieve workshops
  • Veel tips & tricks
  • Voor beginners en gevorderden
€ 89,90 Speciale prijs € 50,00
Op voorraad

Overzicht

  • Creatieve workshops
  • Veel tips & tricks
  • Voor beginners en gevorderden

Omschrijving

Wil je zo lang mogelijk genieten van Photoshop Magazine voor een voordelige prijs? Voor slechts €50,- ontvang je gedurende twee jaar Photoshop Magazine boordevol Photoshop-nieuws, workshops, inspiratie en tips. Dat zijn maar liefst 10 uitgaven met tips en tricks om jouw skills te verbeteren.

Photoshop Magazine in het kort

Photoshop Magazine is een Nederlandstalig tijdschrift boordevol workshops, achtergrondverhalen, tips en inspiratie voor gebruikers van het beeldbewerkingsprogramma Adobe Photoshop. De redactie stelt zich ten doel om iedere editie een interessante mix samen te stellen van workshops met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Hierdoor zit er voor iedere lezer wel wat wils tussen. Het maakt dus niet uit of je nu voor het eerst met de software aan de slag gaat of alleen je vaardigheden wilt verbeteren, want in alle gevallen is Photoshop Magazine hét magazine voor jou!

Op je deurmat

Je hoeft niet meer naar de winkel, Photoshop Magazine komt vanaf nu gewoon naar je toe. Nog voordat het nieuwste nummer in de winkel ligt, vind jij hem al op je deurmat. En niet voor de €8,99 die je voor de losse nummers betaalt. Nu ontvang je 10 nummers voor slechts €50 (i.p.v. €89.90). Geniet twee jaar van Photoshop Magazine en ga snel aan de slag met alle creatieve workshops!

Als je nu een abonnement afsluit, dan is Photoshop Magazine 53 de eerste editie die op je deurmat valt.

Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €39,75 voor 5 nummers (€42,25 voor Belgische abonnees), daarmee bespaar je flink op de prijs van de losse nummers.