iCreate 84

iCreate 84

Overzicht

 • iCloud-fotobibliotheek: je digitale fotoverzameling
 • Tips en trucs voor Pages
 • Review MacBook Pro met Touch Bar
 • Apple-jaaroverzicht 2016 en -vooruitblik 2017
 • € 8,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • iCloud-fotobibliotheek: je digitale fotoverzameling
 • Tips en trucs voor Pages
 • Review MacBook Pro met Touch Bar
 • Apple-jaaroverzicht 2016 en -vooruitblik 2017
 • Omschrijving

  Een van de grootste uitdagingen in ons digitale leven is het beheer van al die foto's die we maken – op vakanties of gewoon tussendoor. Gelukkig heeft Apple hiervoor iets bedacht waardoor het veel gemakkelijker wordt: iCloud-fotobibliotheek. We laten zien hoe je al je foto's op een handige manier in Apple's cloud bewaart en nooit meer voor de boze verrassing komt te staan dat de opslag van je iPhone vol is. Daarnaast geven we in een feature tips en trucs voor Apple's tekstverwerker Pages en hebben we de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar getest. Dat laatste uiteraard met een uitgebreide leidraad voor de aankoop van een MacBook.

  iCloud-fotobibliotheek: je digitale fotoverzameling

  Al je foto’s in één overzichtelijke bibliotheek, gemakkelijk toegankelijk en te beheren vanaf al je apparaten. Dat is de gebundelde kracht van Foto’s en iCloud-fotobibliotheek. We laten zien hoe je al je foto's in de cloud bewaart en op die manier altijd ruimte overhoudt op je iPhone, iPad en Mac.

  Pages: tekstverwerken à la Apple

  Pages bewijst als geen ander programma de eenvoud van Apple’s software. Waar je bij tegenhanger Word vaak moet zoeken naar de meest basale opties, schittert Pages met een mooi uiterlijk en duidelijke structuur. Met onze tips en trucs haal je nog meer uit het programma. 

  Review MacBook Pro met Touch Bar (plus koopadvies)

  We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is die er eindelijk: een compleet nieuw ontworpen MacBook Pro. De grote nieuwe functie van Apple's professionele laptop is de Touch Bar, een smalle touchscreen boven het toetsenbord. We kijken of die de moeite waard is en vertellen welke MacBook bij jou past.

  En verder …

  … kijken we terug naar het jaar 2016. Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd in de Apple-wereld? En belangrijker nog: wat verwachten we voor 2017? Je leest het in deze iCreate. Daarnaast staat iCreate natuurlijk weer bomvol met workshops en tips voor al je Apple-producten. Zo gebruiken we Voorvertoning voor geavanceerde fotobewerkingen en ontdekken alle mogelijken van 3D Touch op de iPhone. En hadden we al gezegd dat we wederom praktische accessoires en apps getest hebben? Hoe past dit allemaal op 100 pagina's …