iCreate 77

iCreate 77

Overzicht

 • iPhone SE en 9,7-inch iPad Pro
 • Grote lenteschoonmaak voor je Mac
 • Project Titan: Apple's grootste geheim ooit
 • Plex op een Synology-NAS
 • € 8,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • iPhone SE en 9,7-inch iPad Pro
 • Grote lenteschoonmaak voor je Mac
 • Project Titan: Apple's grootste geheim ooit
 • Plex op een Synology-NAS
 • Omschrijving

  Apple had weer groot nieuws tijdens de laatste keynote. Of moeten we zeggen: klein nieuws? Het bedrijf presenteerde de iPhone SE – een kleinere en goedkopere versie van de iPhone met het uiterlijk van de 5s en de specificaties van de 6s. Daarnaast werd ook een kleinere, 9,7-inch iPad Pro gepresenteerd – met alle functies van de grote versie. In iCreate 77 lees je alles over deze nieuwe producten. Tevens laten we in onze lenteschoonmaak-feature zien hoe je je Mac helemaal schoonmaakt. Hierin komt alles aan bod, van het schoonmaken van de buitenkant tot het verwijderen van resten van programma’s binnen OS X. Ten slotte onthullen we alles wat we al weten over Apple’s grootste geheim ooit: de Apple Car.

  iPhone SE en 9,7-inch iPad Pro

  Met de iPhone SE blaast Apple de iPhone 5s uit 2013 nieuw leven in. En dat doet het niet halfslachtig. Deze Special Edition is even krachtig als de 6s, maar veel goedkoper. Een wolf in schaapskleren dus. Daarnaast presenteerde Apple een kleinere iPad Pro. Het formaat van de Air gecombineerd met de prestaties van de grote Pro. In onze grote feature lees je alles over deze nieuwe apparaten en al het andere nieuws van de keynote.

  Grote lenteschoonmaak!

  Net als je huis verdient je Mac een keer per jaar een grondige lenteschoonmaak – zowel van binnen als van buiten. Dat doen we in deze gids. Daarin laten we niet alleen zien hoe je je Mac schoner en sneller maakt, we geven ook tips hoe je dat langer zo houdt.

  Project Titan: Apple’s grootste geheim ooit

  Apple werkt aan een auto, zoveel lijkt zeker. De werknaam is Project Titan. Tim Cook heeft er nog met geen woord over gerept en we hebben nog niet één foto gezien, maar er zijn al wel veel feiten en geruchten gelekt. Geen wonder, want de auto is Apple’s grootste project ooit – letterlijk. Die verstop je niet zomaar in het kleinste zakje van je jeans of in een vanillekleurige envelop. We zetten alle feiten en geruchten op een rij.

  En verder …

  Staat de iCreate weer boordevol tips en workshops voor Macs en iOS-apparaten. We laten zien hoe je je fotobibliotheek overzichtelijk houdt, een Keynote-presentatie via je iPhone bedient en adresstickers en enveloppen direct vanuit Contacten print. Verder leggen we uit hoe Plex op een Synology-NAS gebruikt om al je media naar je Apple TV te streamen. Bij de reviews testen we onder meer Apple’s nieuwe Mac-accessoires, het Magic Keyboard, het Magic Trackpad 2 en de Magic Mouse 2.