iCreate 75

iCreate 75

Overzicht

 • Maak je privé-bioscoop met een NAS en Apple TV
 • Lightroom: hét alternatief voor Aperture en Foto's
 • Maak je iPad geschikt voor de allerjongsten
 • Pro-tips voor het Dock en geheime Systeemvoorkeuren
 • € 8,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Maak je privé-bioscoop met een NAS en Apple TV
 • Lightroom: hét alternatief voor Aperture en Foto's
 • Maak je iPad geschikt voor de allerjongsten
 • Pro-tips voor het Dock en geheime Systeemvoorkeuren
 • Omschrijving

  Een NAS is het perfecte hulpmiddel om je foto’s, films en muziek altijd en overal beschikbaar te maken. Zeker met de nieuwe Apple TV tover je je eigen huiskamer om tot privé-bioscoop. In iCreate 75 leer je hoe je dit instelt. Tevens lees je alles over het kindvriendelijk maken van je iPad en maken we kennis met Lightroom, het professionele fotoprogramma dat hét alternatief is voor Aperture en Foto’s. 

  NAS + Apple TV = Ultieme mediabeleving 

  Haal een NAS, zet er al je films, tv-series, privé-video’s, foto’s en films op, installeer de multifunctionele mediaserver Plex en je kijkt overal ter wereld naar je media, vanaf je Mac, iPhone en iPad, maar vooral thuis op de bank, dankzij de Apple TV. 

  Lightroom: het echte alternatief voor Aperture en Foto’s

  Apple’s beslissing om het professionele fotoprogramma Aperture te stoppen en gebruikers naar het beperktere Foto’s te dwingen, viel bij serieuze fotografen niet in goede aarde. Adobe Lightroom biedt wel een serieus alternatief: het kan alles wat Aperture kon, en meer.

  Maak je iPad kindproof

  De iPad is aantrekkelijk voor mensen van alle leeftijden. Zelfs heel jonge kinderen staren gebiologeerd naar het scherm. Maar hoe goed dreumesen ook al overweg kunnen met al het moois dat de iPad te bieden heeft – waarschijnlijk wil jij wel wat grenzen instellen. Zo maak je je tablet geschikt voor de allerjongsten. 

  En verder …

  Geven we weer lekker veel tips en workshops! Zo duiken we eens wat dieper in de besturing van onze Macs en geven we pro-tips voor het instellen van het Dock en duiken we in geheime Systeemvoorkeuren. Daarnaast zorgen we dat Safari sneller wordt, beveiligen we ons Apple ID beter, geven we onze films een ware Star Wars-tin, bedienen we de Apple TV en iTunes met onze iPhones en iPads en installeren we handige apps die Apple uit de App Store heeft geweerd. Wat de reviews betreft testen we onder meer een tv-speaker van JBL, het Sonos-alternatief van Philips en Apple’s officiële iPad Pro-toetsenbord. En dat allemaal op 100 pagina’s.