Computer easy 132

Computer easy 132

Overzicht

  • Windows 10 testen zonder risico's
  • Je kind veilig op internet
  • Overal in huis internet
  • Op pad met fietscomputers
€ 3,45
Op voorraad

Overzicht

  • Windows 10 testen zonder risico's
  • Je kind veilig op internet
  • Overal in huis internet
  • Op pad met fietscomputers

Omschrijving

In dit nummer laten we onder andere zien hoe je Windows 10 zonder risico's kunt testen en gaan we op pad met een aantal fietscomputers. We leggen uit hoe je je kind veilig op internet laat surfen en gaan aan de slag met Stack, waarbij je 1000 GB aan opslagruimte krijgt.

Houd een dagboek bij op je pc

Vond je het vroeger leuk om een dagboek bij te houden? Met het programma RedNotebook doe je dit eenvoudig op je computer en maak je er echt iets moois van. In dit nummer laten we zien hoe je alles uit dit programma haalt.

Bescherm je foto's met een watermerk

Wanneer je een verzameling digitale foto’s van je naam of watermerk wilt voorzien, is dit een tijdrovend werkje. Door de hulp in te roepen van BorderMaker heb je dit klusje echter zo geklaard. Met dit programma kun je razendsnel foto’s verkleinen, kaders maken, teksten en watermerken plaatsen.

10 tablettips voor op vakantie

De meeste mensen nemen hun tablet mee als ze op vakantie gaan. Dat is ook niet zo gek, want je wilt natuurlijk wel af en toe je e-mail checken, het nieuws lezen en Facebook bijhouden.  Daarnaast kan hij ook nog van toegevoegde waarde zijn tijdens de reis en op de plek van bestemming. Met deze tips benut je je tablet optimaal als je er even tussenuit gaat.

En nog veel meer ...

Behalve de artikelen hierboven hebben we natuurlijk nog meer leuks voor je in petto. Uiteraard ontbreken daarnaast ook de vaste rubrieken niet.  Zo lees je wat er nieuw is op pc- en Windows-gebied, geven we een overzicht van leuke en nuttige apps en tippen we leuke websites die je écht bezocht moet hebben. Ook staat het blad natuurlijk weer boordevol handige tips en behandelen we prangende vragen van lezers.