Computer easy 131

Computer easy 131

Overzicht

  • Slimmer e-mailen
  • De beste freeware
  • Printen vanaf je tablet
  • De beste tuinier-apps
€ 3,45
Op voorraad

Overzicht

  • Slimmer e-mailen
  • De beste freeware
  • Printen vanaf je tablet
  • De beste tuinier-apps

Omschrijving

In dit nummer laten we zien hoe je slimmer kunt e-mailen en hebben we een lijst gemaakt met de beste gratis programma's voor je pc of laptop. Daarnaast hebben we twintig verschillende antiviruspakketten getest en laten we zien hoe je razendsnel een leuk actiefilmpje maakt met de Bandit-actioncam van TomTom. Met de acht tuinier-apps die we voor je hebben geselecteerd maak je iets moois van je tuin, zelfs wanneer je geen groene vingers hebt. We laten zien hoe je films, muziek en foto's afspeelt met behulp van het mediacenter Kodi en vertellen je hoe je zonder problemen een overnachting boekt bij Airbnb.

Video's bewerken op je smartphone

Je denkt misschien dat het bewerken van video moeilijk is en veel tijd kost, maar dat hoeft niet per se. Door een app op je telefoon te gebruiken maak je in no-time van je zelf geschoten video’s een aantrekkelijk filmpje. De app heeft alle mogelijkheden die je kent van de videobewerkingssoftware op de pc.

Ondertiteling in films en series

De ondertiteling is vaak essentieel als je met plezier naar een film wilt kijken, maar dat heb je pas door als er iets verkeerd gaat: te vroeg, te laat, verkeerde vertaling, enzovoorts. Met deze tien tips hoef je je hopelijk nooit meer aan de ondertiteling te ergeren.

Printen vanaf je tablet

Waarschijnlijk heb je thuis wel een printer, die je gebruikt samen met je computer of laptop. Wanneer je een handige website tegenkomt op je tablet, of je ontvangt een e-mail met je smartphone, is het lastiger om daar een afdruk van te maken. Tenzij je je printer inricht als cloudprinter, natuurlijk.

En verder...

Natuurlijk ontbreken ook dit nummer de vaste rubrieken niet. Zo lees je wat er nieuw is op pc-gebied, geven we een overzicht van leuke en nuttige apps en tippen we leuke websites die je écht bezocht moet hebben. Ook staat het blad natuurlijk weer boordevol handige tips en behandelen we prangende vragen van lezers.