Computer easy 130

Computer easy 130

Overzicht

  • Voorjaarsschoonmaak: Windows 10 opruimen
  • Mini-pc's getest
  • De hit van dit moment: Clash of Clans
  • Samenwerken in Word
€ 3,45
Op voorraad

Overzicht

  • Voorjaarsschoonmaak: Windows 10 opruimen
  • Mini-pc's getest
  • De hit van dit moment: Clash of Clans
  • Samenwerken in Word

Omschrijving

 Het nieuwe nummer van Computer easy verschijnt op 15 maart. In dit nummer laten we zien hoe je dierbare herinneringen gemakkelijk bewaart door oude foto's en films te digitaliseren. We hebben verschillende mini-pc's aan een test onderworpen en daarnaast werpen we een blik op de minder bekende functies van YouTube. We laten zien hoe je een goede back-up maakt en gaan zelf aan de slag met het ontwerpen van visitekaartjes. Verder geven we je tien tips voor WhatsApp en vertellen we hoe je jezelf op de kaart zet met Map Maker.

Grappen en grollen

'Easter eggs’ zijn grappige extra’s in een computerprogramma, een film of een computerspel. Deze zijn meestal goed verborgen en vaak lastig op te sporen. In dit nummer laten we je een aantal van de leukste verborgen grappen zien en geven we je tips om je eigen 1 aprilgrap te maken.

Voorjaarsschoonmaak

Wanneer je computer met Windows al een paar jaar meegaat, wordt deze langzaam trager. Het maakt niet uit of je Windows Vista hebt of het moderne Windows 10 gebruikt, je moet regelmatig je pc opschonen om vlot te kunnen werken met je systeem. Wij zetten alle opruimtips voor je op een rijtje.

Clash of Clans

Clash of Clans is een populair spel op de tablet en smartphone. Je bouwt een dorpje, dat je vervolgens verdedigt tegen andere spelers. Op jouw beurt probeer je goud en elixir te stelen bij anderen. Het spel is immens populair en staat al sinds 2015 bovenaan het lijstje ‘best verdienende apps’, zowel bij Apple als Google. In dit nummer lees je waarom dit spel zo leuk is om te spelen.

En verder...

Natuurlijk ontbreken ook dit nummer de vaste rubrieken niet. Zo lees je wat er nieuw is op pc-gebied, geven we een overzicht van leuke en nuttige apps en tippen we leuke websites die je écht bezocht moet hebben. Ook staat het blad natuurlijk weer boordevol handige tips en behandelen we prangende vragen van lezers.