Computer easy 142

Computer easy 142

Overzicht

 • Veilig bankieren op vakantie
 • Prachtige foto’s met je smartphone
 • Screencasts maken en delen
 • Maak van je eigen foto een postzegel
 • € 3,45
  Op voorraad

  Overzicht

 • Veilig bankieren op vakantie
 • Prachtige foto’s met je smartphone
 • Screencasts maken en delen
 • Maak van je eigen foto een postzegel
 • Omschrijving

  In het nieuwe nummer van Computer easy laten we je alle verborgen functies van Google Maps zien en gaan we in op de nieuwste muzikale rage: Musical.ly. Verder gaan we aan de slag met een nieuwe router en vertellen we hoe je van een eigen foto een leuke postzegel maakt. We gaan aan de slag met het besturingssysteem Linux in de vorm van Ubuntu Gnome en laten je de voordelen van e-tickets zien.

  Veilig bankieren op vakantie

  Hoewel je op vakantie waarschijnlijk niet bezig wilt zijn met saaie, administratieve klusjes, is het soms toch handig om toegang te hebben tot je bankgegevens. Het kan bijvoorbeeld van pas komen om online kaartjes te kopen voor dat museumbezoek of om even je saldo te checken. Met onze tips kun je veilig bankieren, zonder anderen toegang te geven tot jouw rekening.

  Aan de slag met Linux

  Wanneer je denkt aan de pc, denk je aan Windows. Toch zijn er prima alternatieven voor dit besturingssysteem van Microsoft. Als je meer controle over je computer wilt en je het leuk vindt om wat met software te ‘knutselen’, dan moet je zeker eens naar Linux kijken.

  De voordelen van e-tickets

  Musea, concertzalen, bioscopen, luchtvaartmaatschappijen, attractieparken en evenementen, allemaal verkopen ze e-tickets. Het heeft allerlei voordelen om van tevoren een e-ticket te kopen in plaats van een gewoon toegangskaartje aan de deur. Zo hoef je niet meer in de rij te staan bij een kassa en hoef je niet bang te zijn dat een tentoonstelling of show is uitverkocht.

  Alles over de internetmeme

  Je kent ze wel: komische plaatjes of video’s, al dan niet met grappige tekst, die overal opduiken en door iedereen gedeeld worden. Al gauw zie je ze regelmatig terugkomen op verschillende websites en voor je het weet is er een nieuwe internetmeme geboren. Waar komen deze memes vandaan en hoe maak je er zelf een?

  En nog veel meer...

  We vertellen je meer over de Windows Store en laten zien hoe je screencasts maakt en deelt in Windows 10. We gaan aan de slag met een nieuwe router en geven je tien tips voor een opgeruimd bureau. Uiteraard hebben we nog veel meer interessante onderwerpen voor je in petto en ontbreken ook de vaste rubrieken niet! Bestel Computer easy nu voor slechts €3,45!

  Bekijk hier de preview

  Bekijk hier de preview