Verbeter je foto's met Lightroom

Verbeter je foto's met Lightroom

Overzicht

 • Zo beheer je al je foto's
 • Verbeter je foto's in een handomdraai
 • De nieuwe functies van Lightroom 6 en Lightroom CC uitgelegd
 • Stap-voor-stap workshops met gratis oefenbestanden
 • € 12,95
  Niet op voorraad
  Slechts 0 over

  Overzicht

 • Zo beheer je al je foto's
 • Verbeter je foto's in een handomdraai
 • De nieuwe functies van Lightroom 6 en Lightroom CC uitgelegd
 • Stap-voor-stap workshops met gratis oefenbestanden
 • Omschrijving

  In de speciale uitgave Verbeter je foto's met Lightroom laten we zien hoe je de vele functies van dit programma kunt inzetten. We beginnen bij het slim organiseren van je fotoverzameling, zodat je elke afbeelding razendsnel terug kunt vinden. Vervolgens leer je alles over de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden van Lightroom, zodat je het beste uit je foto's naar boven haalt. Tot slot leggen we uit hoe je je foto's presenteert op social media, als diapresentatie of natuurlijk als professionele afdruk.

  Haal het beste uit je foto's

  Adobe Lightroom is de favoriete software van veel fotografen - en met reden! Met dit programma kun je namelijk niet alleen je fotocollectie overzichtelijk organiseren, maar ook je raw-bestanden perfect bewerken, fotocorrecties uitvoeren en zelfs foto's rechtstreeks vanuit de camera op je laptop weergeven. Want als fotograaf ben je natuurlijk ontzettend trots op je werk: daar mag je wel een beetje aan verbeteren, maar niet teveel. Dan ben je bij Lightroom aan het juiste adres. Dat programma is te vergelijken met de digitale donkere kamer, waarmee je elementen als contrast en belichting nog kunt finetunen.

  Bibliotheek

  Wat mensen misschien niet weten, is dat Adobe Lightroom ook erg handig is om je fotocollectie te beheren. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar aanleiding van trefwoorden, GPS-locatie of gezichten, zelfs op de instellingen van je camera kan gezocht worden. Daardoor heb je al je foto's binnen bereik. In Verbeter je foto's met Lightroom leggen we je stap voor stap uit hoe de module 'Bibliotheek' werkt en wat je er allemaal mee kunt. 

  Creatief

  Wil je uiteindelijk toch wat meer doen met je foto's? Zelfs dan kun je met Lightroom vaak prima uit de voeten. Denk aan het maken van een hdr-foto of een panorama, maar ook creatieve kleurbewerkingen kun je prima uitvoeren met Adobe Lightroom. Volg onze stap-voor-stap workshops, met de gratis oefenbestanden kun je ze van het begin tot het eind uitvoeren.