Classic Cars tweejarig abonnement

Classic Cars tweejarig abonnement

Overzicht

  • Twee jaar lang Classic Cars
  • 12 nummers voor slechts €40,-!
  • Iedere uitgave 132 pagina's over klassieke auto's
  • Iedere twee maanden een nieuwe uitgave
€ 63,00 Speciale prijs € 40,00
Op voorraad

Overzicht

  • Twee jaar lang Classic Cars
  • 12 nummers voor slechts €40,-!
  • Iedere uitgave 132 pagina's over klassieke auto's
  • Iedere twee maanden een nieuwe uitgave

Omschrijving

Classic Cars, van de makers van Auto Review, is hét magazine voor liefhebbers van klassieke auto's. Iedere uitgave bevat 132 pagina's vol met interessante reportages van populaire klassiekers, prachtige foto's en interessante verhalen over old- en youngtimers. Maak gebruik van dit abonnement en krijg twee jaar lang Classic Cars voor slechts €40,-. Hiermee bespaar je ruim 30% ten opzichte van de winkelprijs.

Classic Cars in het kort

Het vermaarde magazine Classic Cars is wereldwijd een begrip onder klassiekerliefhebbers. Geïllustreerd met de allermooiste foto’s, brengt het magazine elke twee maanden uitgebreide reportages, interessante vergelijkingen, handige aankooptips en de meest tot de verbeelding sprekende historische verhalen. Naast de populaire klassiekers wordt ruimschoots aandacht besteed aan auto’s die iedereen allang vergeten is en voertuigen waarvan niemand het bestaan meer wist. Maar ook de liefhebber van youngtimers kan zijn hart uitgebreid ophalen. Classic Cars is het meest complete klassiekermagazine van Nederland en Vlaanderen.

Op je deurmat

Haal jij Classic Cars altijd in de winkel? Met een abonnement is dat niet meer nodig. Nog voordat het nieuwste nummer in de winkel ligt, heb jij hem al in huis. Ontvang nu gedurende twee jaar 12 nummers voor slechts €40,-. Profiteer van ruim 30% korting t.o.v. de winkelprijs en sluit het abonnement vandaag nog af!

Je ontvangt de eerstvolgende nieuwe uitgave van Classic Cars als eerste uitgave bij dit abonnement.

Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €30,- voor 6 nummers (€31,50 voor Belgische abonnees), daarmee bespaar je flink op de prijs van de losse nummers.