Classic Cars Abonnement

Classic Cars abonnement

Overzicht

 • Zes nummers voor maar €22,50!
 • Iedere uitgave 132 pagina's over klassieke auto's
 • Iedere twee maanden een nieuwe uitgave
 • € 31,50 Speciale prijs € 22,50
  Op voorraad

  Overzicht

 • Zes nummers voor maar €22,50!
 • Iedere uitgave 132 pagina's over klassieke auto's
 • Iedere twee maanden een nieuwe uitgave
 • Omschrijving

  Auto Review presenteert Classic Cars, het magazine voor liefhebbers van klassieke auto's. Iedere uitgave krijg je 132 pagina's vol met reportages, prachtige foto's en interessante verhalen over old- en youngtimers. Maak gebruik van dit abonnement en krijg een jaar lang Classic Cars voor maar €22,50.

  Classic Cars in het kort

  De liefde van de man … staat in de garage. Welke man droomt er niet van een mooie klassieke auto onder de carport? Classic Cars rijdt met deze droomauto’s en legt de geheimen achter de modellen en de geschiedenis bloot. We volgen eigenaren bij de restauratie van hun droombolide of gaan samen met hen op pad tijdens een fotoshoot. We vergelijken tijdgenoten of zoeken succesmodellen en hun voorgangers en opvolgers bij elkaar. Alle merken komen in Classic Cars aan bod, van de volumemodellen uit de jaren zeventig en tachtig tot de onbetaalbare vooroorlogse racemachines van weleer. Voor wie geïnteresseerd is in klassieke auto’s is Classic Cars de titel om naar uit te kijken.

  Op je deurmat

  Je hoeft niet meer naar de winkel, Classic Cars komt vanaf nu gewoon naar je toe. Nog voordat het nieuwste nummer in de winkel ligt, heb jij hem al in huis. En niet voor de €5,25 die je van de losse nummers gewend bent. Nu krijg je 6 nummers voor maar €22,50. Tel je winst maar uit.

  Als je nu een abonnement afsluit, dan is Classic Cars 26 de eerste editie die op je deurmat valt.

  Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €30,- voor 6 nummers (€31,00 voor Belgische abonnees), daarmee bespaar je flink op de prijs van de losse nummers.

  Bekijk hier de preview

  Bekijk hier de preview