Bewust slank - Bikini Special

Bewust slank - Bikini Special

Overzicht

  • Workouts voor thuis
  • 8 x waarom sporten gezond is
  • Gerechten
  • Guilty Pleasures
€ 6,95
Op voorraad

Overzicht

  • Workouts voor thuis
  • 8 x waarom sporten gezond is
  • Gerechten
  • Guilty Pleasures

Omschrijving

Breekt het zweet je al uit als je na begint te denken over de stranddagen die eraan zitten te komen? Geen paniek! Met de bikinispecial van Bewust slank (van de makers van Gezond eten) word je binnen no time klaargestoomd om straks in de zomer strak op het strand te liggen.

8 x waarom sporten gezond is

Gezond eten zal het grootste verschil maken voor wie slank wil worden, maar sporten is ook zeker een belangrijk onderdeel. Niet alleen verbrand je er calorieën mee en ontwikkel je spieren waarmee je nóg meer calorieën verbrandt, maar het is ook erg goed voor je algehele gezondheid. Mensen die sporten leven langer, blijven gezonder en voelen zich beter.

Workouts in de woonkamer

Geen trek in de sportschool en geen zin om naar buiten te gaan? Sporten kan ook gewoon in je eigen woonkamer. Schuif de bank aan de kant, trek je lekkerstzittende sportoutfit aan, zet je lievelingsmuziek op en doe onze workouts! Train je billen, ontwikkel je biceps of maak je buik strak: sporten hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten.

Gerechten voor elke dag

Gisterenavond iets te veel uit de band gesprongen? Neem een balansdag en maak één van onze hoofdgerechten onder de 400 kcal! Wil je op een gezonde manier afvallen, zonder een al te grote aanslag op je lichaam te plegen? Probeer onze recepten van onder de 500 kcal. En wil je gewoon goed op gewicht blijven? Blijf dan slank met de gerechten onder de 600 kcal. Allemaal lekker en allemaal gezond!

Guilty Pleasures

Bij een gezond leven horen lekkere snacks! Het is dan wel prettig als die lekkere snacks zo gezond mogelijk zijn, zonder in te boeten aan smaak of verwengevoel. Met onze guilty pleasures kan dat. Geniet ervan, zo'n één keer per week, en je past straks nog steeds in je bikini!