Betaalmethoden bij F&L Media

Betaalmethoden bij F&L Media

Wilt u iets bestellen in de onlineshop van F&L Media? U kunt dan kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL

Als u iDEAL als betaalmethode kiest en de Nederlandse bank selecteert waar u uw bankzaken online regelt, dan komt u direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld, u hoeft de betaling slechts goed te keuren. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van uw bank en keert u terug naar de webwinkel. U ontvangt van F&L Media bovendien per mail een bevestiging van uw bestelling.

MisterCash / Bancontact 

MisterCash / Bancontact is voor onze klanten met een Belgische bank. Deze betaalmethode gebruikt u om op een veilige manier online te bankieren. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld, u hoeft de betaling slechts goed te keuren. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van uw bank en keert u terug naar de webwinkel. U ontvangt van F&L Media bovendien per mail een bevestiging van uw bestelling.

PayPal

Deze betaalmethode kunt u gebruiken als u een account hebt bij PayPal. Het is een veilige manier om direct online te betalen zonder de drempels van bijvoorbeeld een Random reader.

Afterpay

Achteraf betalen kunt u doen met Afterpay AfterPay voert voor http://www.fnl.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij http://www.fnl.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard
Met een creditcard van Mastercard of VISA kan u bij ons snel en veilig online shoppen en achteraf betalen. In tegenstelling tot andere betaalmogelijkheden zoals iDEAL, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra de consument een betaling met zijn creditcard start, vraagt hij in feiten direct een persoonlijke lening aan bij de maatschappij van de kaart. Die 'lening' betaalt hij achteraf terug aan de maatschappij van de kaart.