foodies mrt/2017

foodies mrt/2017

Overzicht

  • Aan tafel met Janny
  • Champagne!
  • Franse patisserie
  • Haute Friture
  • € 5,95
    Op voorraad

    Overzicht

  • Aan tafel met Janny
  • Champagne!
  • Franse patisserie
  • Haute Friture
  • Omschrijving

    Foodies viert feest! De editie van maart 2017 is ons honderdste nummer en dat vieren met niemand minder dan Janny van der Heijden. Als gasthoofdredacteur geeft Janny een kijkje in haar culinaire wereld vol vrienden, Franse patisserie en champagne. Proost!

    Vriendenlunch

    De verbindende factor van eten. In haar vrije tijd geniet Janny het liefst van een goed bereide maaltijd met haar familie en haar vrienden. Ter ere van de honderdste foodies nodigt Janny van der Heijden haar culinaire vrienden uit voor een feestelijke pranzo, een uitgebreide Italiaanse lunch. Inspirerende gesprekken, hilarische anekdotes en natuurlijk recepten, waaronder Janny’s favoriete familierecept: risotto met rivierkreeftjes.

    Patisserie

    Met de bakkoningin van Nederland als gasthoofdredacteur kunnen we natuurlijk niet zonder zoet. Deze maand bakken we op verzoek van Janny onder meer een charlotte met biscuits roses, traditionele cannelés bordelais en een frisse pavlova met stralend gele kiwi en verse munt. Ook gaat Nadia op verzoek van Janny aan de slag met Arabisch zoet. Bsaha!

    En verder…

    Haute Friture uit eigen keuken: de beste recepten voor huisgemaakte frieten en bijzondere mayonaises. We proeven bijzondere Spaanse wijnen en de befaamde Ibérico-ham. Maak kennis met de vegetarische keuken van Janny’s vegavriendin Carola de Kanter en krijg als eerste een sneak preview van het eerste foodies kookboek!

    Bekijk de preview met ISSUU

    Bekijk de preview met ISSUU