foodies jan/2017

foodies jan/2017

Overzicht

  • Hollandse pot revisited
  • De luchtigste toetjes
  • Licht & stevig comfort food
  • 7 supersoepen!
  • € 5,95
    Op voorraad

    Overzicht

  • Hollandse pot revisited
  • De luchtigste toetjes
  • Licht & stevig comfort food
  • 7 supersoepen!
  • Omschrijving

    foodies heeft de lekkere voornemens voor 2017. In januari trappen we af met luchtige toetjes, de beste bereidingen voor wintergroente, zoete en hartige tarte tatins, lekker licht comfort food, Hollandse klassiekers revisited en stevige kost voor koude dagen.

    Nieuwe Nederlandse smaken

    New Dutch Cuisine: dat is oer-Hollands in een nieuw jasje. De ons zo vertrouwde kost verwerken we tot spruitenbladsalade met spekjesdressing, zuurkoolbitterballen en advocaatpasteitjes. Want ook in de winter halen we de lekkerste ingrediënten van eigen bodem. Met ganzenvlees, vis uit de Nederlandse wateren, spruitjes, rodekool en andere toppers varieer je erop los. Met deze recepten raakt de Hollandse pot nooit uitgekookt.

    Luchtige toetjes

    Perfect voor januari: toetjes die voor de helft uit lucht bestaan. Daar kom je met je gezonde voornemens mooi mee weg. Van mousse tot soufflé, het geheim zit ‘m in de luchtigheid. Ga voor tropische eton mess of sticky chocolademeringe, een frisse verveine-limoensoufflé of winterse cappuccinomousse. Van de kaneelparfait krijg je – net als wij – nooit genoeg.

    En verder…

    Meer luchtigheid met Nadia’s lichte comfort food. Ligt niet zwaar op de maag, dus schep gerust nog een keer op. Toe aan stevige kost? Het wintergeluk komt deze januari uit de oven met ribbetjes gestoofd in rode wijn, een maccheronigratin met gerookte cheddar en en ovenschotel van pulled pork en pompoen. En van opwarmgerecht nummer één, de altijd goede soep, geven we je zeven variaties. We bezochten de culinaire kust van Ierland en namen een kijkje bij de leukste culinaire buurtinitiatieven: een tweemansbuurtbakkerij en heuse stadsvarkens.

    Bekijk de preview met ISSUU

    Bekijk de preview met ISSUU