koken & genieten feb/2017

koken & genieten feb/2017

Overzicht

  • Fijne ovengerechten
  • Gezond koken met linzen
  • Taart van de bakplaat
  • Warme wintersoep
  • € 2,99
    Op voorraad

    Overzicht

  • Fijne ovengerechten
  • Gezond koken met linzen
  • Taart van de bakplaat
  • Warme wintersoep
  • Omschrijving

    Februari: de juiste ingrediënten tegen een winterdip! Nestel je nog even lekker bij de open haard of verwarming terwijl de keuken zich vult met heerlijke geuren uit de oven… Romige kip met broccoli, een pastagerecht of een gehaktschotel, de oven doet het werk voor je. Met vijf ingrediënten maak je deze maand de lekkerste gerechten en we ervaren het echte wintergeluk met de lekkerste taarten van de bakplaat.

    Vijf ingrediënten – één gerecht

    Iedere dag verse gerechten koken doe je in een handomdraai door slim in te kopen. Deze maand koken we met vijf ingrediënten één gerecht. Tortellini met ham in tomatensaus, risotto met varkenshaas of een goed gevulde zuurkoolomelet, met de juiste basics in huis staan deze toppers zo op tafel.

    Een kijkje in de Ierse keuken

    Koude winters en de warme Ierse keuken, een gouden combinatie. Geniet mee van onze reis naar Ierland en verwarm jezelf met een klassieke Ierse stoof, een tomatenpannetje met verse zalm of een klassieke Irishcoffee-cake. Om je vingers bij af te likken...

    Fit met soep

    Goed gevuld en heerlijk warm: een kom versgemaakte soep. Als diner of lunch, een wintersoep gaat er altijd in. Of je nu kiest voor de Thaise noedelsoep, de winterse minestrone of de romige pastinaaksoep, met deze soeprecepten verras je iedereen aan tafel.

     

    Bekijk de preview met ISSUU

    Bekijk de preview met ISSUU