Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

koken & genieten 2016/12

koken & genieten 2016/12
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Een gans voor kerst
  • Feestelijke taarten
  • Fijne recepten voor iedere dag
  • Groots buffet van kleine hapjes
  • Sterrencake
  • Glutenvrij gebak
Full description

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

December, de feestdagen wachten! Maak deze mooie tijd extra feestelijk met kerst successen als ossenhaas in truffelsaus, kalkoenkerrie met broccoli en amandelen of smeuïge appelbrownies. Ook ideaal voor dit seizoen is knapperige eend met broodkroketjes en in port gestoofde peertjes. Samen genieten is het toppunt van gezelligheid.

Een gans voor kerst

Als de gans wordt gegaard, vult de keuken zich met de lekkerste geuren. Ga je voor klassiek gevuld? Dit stevige en smaakvolle vlees is lekker met een appel-speculaasvulling. Kies je toch voor smakelijk gebakken bouten? Dan zijn honing-ganzenbouten met vlierbessen-rodekool zeker een aanrader. Ook dit gerecht ziet er feestelijk uit op een bord versierd met appelschijfjes. Een wortel-aardappelpuree maakt hem helemaal af. Ganzenbouten met wintergroenten als knolselderij, wortel en prei zijn ook een perfecte combinatie voor een feestmaaltijd.

Feestelijke taarten

Een kopje kerstkoffie met een stukje feesttaart, feestelijker kan het niet. Kerst wordt nog gezelliger door lekker veel te bakken. Wij geven vier heerlijke recepten voor de lekkerste taarten. Verwen uw vrienden en familie met hemelse taarten als mokkaschuimtaart, grachtenpandtaart, dadel-kaneelboom of maanzaad-marsepeintaart. Leer precies hoe je op eenvoudige wijze de mooiste decoratie maakt zoals peperkoekhuisjes, een marsepeinen kerstman of chocodennenappels. Je maakt bijvoorbeeld al gemakkelijk eikeltjes van marsepein door een bolletje in gesmolten chocolade en vervolgens in hagelslag te dippen.

En verder in deze uitgave:

  • 3-gangenmenu met eendenborstmedaillons als hoofdgerecht
  • Fijne recepten voor iedere dag
  • De snelle keuken
  • Groots buffet van kleine hapjes
  • Glutenvrij gebak
  • Powervrucht granaatappel
  • Sterrencake
  • Culinaire invloeden uit verschillende windstreken

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: koken & genieten 2016/12

Beoordeling
Slecht
Onvoldoende
Gemiddeld
Goed
Zeer goed!