Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

koken & genieten 2016/11

koken & genieten 2016/11
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Herfstrecepten
  • Koken met wild
  • Chocoladetaart
  • Peperkoek
Full description

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

November, tijd voor verwarmende herfstgerechten. Kaas-preisoep met gehakt, karbonade in uiensaus of een rookworstpannetje. Ook hebben we de lekkerste hartige taart voor u geselecteerd. Met een heerlijk dampende pastataart met spek of zuurkool-gehakttaart op tafel, mag van ons de herfst nog wel even duren.

Altijd goed… aardappels!

De aardappel: veelzijdig, makkelijk te bereiden en goed te combineren. Voor inspiratie bent u deze maand bij koken & genieten aan het juiste adres. Zuurkool-aardappelschotel, bacon-kaasaardappels, aardappelfocaccia en nog meer originele gerechten voor iedereen die meer met de aardappel wil doen dan enkel koken of bakken. Toch fan van een klassiek gebakken aardappeltje? We geven drie heerlijke varianten en een tip: roer niet te veel door de pan, dan worden de aardappels lekker knapperig en breken ze niet.

6x choco

Een moussetaart met kersen of bananasplit-cake? Een pinda-karamel-chocotaart of toch liever de chocoladetaart met espresso, opgebouwd als een klassieke tiramisu met lange vingers. Deze maand de lekkerste chocolade taarten, cakes en koekjes. De baileystulband smaakt nog lekkerder onder een laag vloeibare chocolade. En de dubbeldekker met toffeeroom is ons favoriete ‘koekje bij de koffie’. De mooie chocoladerolletjes op de moussetaart maakt u trouwens eenvoudig zelf: schenk vloeibare chocolade over de achterkant van een bakblik. Schaaf zodra de chocolade begint te stollen met een brede spatel rolletjes van de chocolade.

Weetje

De crème-brûléebrander kunt u niet alleen gebruiken voor crème brûlée! U kunt er ook tomaten mee ontvellen. Brand de tomaten rondom kort met de brander, daarna laat de huid zich met een scherp mesje er makkelijk af trekken. Dat scheelt tijd want u hoeft ze niet te blancheren.

En verder …

• 3-gangenmenu met gevulde casselerrib als hoofdgerecht
• de keuken als apotheek, kruidensiroop en gemberthee
• peperkoek
• zondagsklassieker: rollade
• adventsstol
• koken met wild


Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: koken & genieten 2016/11

Beoordeling
Slecht
Onvoldoende
Gemiddeld
Goed
Zeer goed!