Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

koken & genieten 2016/07

koken & genieten 7/2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • kersen
  • Italiaanse gerechten
  • bbq
  • zomers en snel
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Juli, vakantiestemming in de keuken. We maken een uitstapje naar Italië en bakken de lekkerste taarten met kersen. Met de overvloed aan zoet zomerfruit gaan we zelf inmaken. Aardbeien-rozenjam of toch liever perzik-framboos? Met de tips uit het juli-nummer komt het zeker goed. Misschien zijn ook de eerste tomaten al rijp? Van de tomatenoogstmaakt u de lekkerste grillsaus, tomatenketchup en gerookte bbq-saus. Het tuinfeest kan beginnen!

    Bella Italia

    Mediterrane geuren, verse kruiden en pure smaken. Onze Italiaanse favorieten halen we deze maand naar Nederland. Vakantiegevoel in eigen land, én in eigen keuken. Want met de involtini (Italiaanse rolletjes), pastaovenschotel caprese, courgetterisotto met pancetta waant u zich in het zonnige Zuiden.

    Tuinfeest

    Koken in de tuin. Met de zon hoog aan de hemel vind je ons in de tuin, liefst achter de grill. Deze maand een buffet van de barbecue met voor ieder wat wils. Drumsticks met honing-mosterdmarinade, bbq-spareribs en worstsjaslieks. Maar ook een zomerse pastasalade, zelfgebakken pesto-platbrood een vegetarische couscous-amandelsalade en een lekkere meloen-muntcocktail voor de dorst.

    Weetje

    Boekweit; je kunt er pannenkoeken van bakken, maar het is geen graan… Boekweit is een gewas, oorspronkelijk afkomstig uit China. De korrels zijn de vruchtjes van de kruidachtige boekweitplant. Maal je ze fijn, dan heb je een meel waarmee je taarten en pannenkoeken kunt bakken. Maar wist u dat u boekweit ook kunt koken en er een heerlijke hartige groentevulling mee kunt maken? De lekkerste recepten vindt je deze maand in koken&genieten

    En verder…

    – Zelf bakken: speltbrood

    – Bonen in de hoofdrol, van stoofschotels tot bonendip en -soep

    – Fijne recepten voor iedere dag: entrecote met groene salade, kipschnitzel in aardappeljasje, zomerse groentesoep

    – Zomers weekendmenu met verse cantharellen en geurige tomaten

    – De lekkerste kersentaartjes

    – Verrassende zomertaarten zonder oven


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: koken & genieten 2016/07

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!