Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

koken & genieten 2016/06

koken & genieten 2016/06 cover
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Aardbeien
  • Koken met groene kruiden
  • Buiten eten
  • Weekendmenu
Full description

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Buiten genieten van heerlijk zomerse gerechten. En daarvoor hoeft u echt geen uren in de keuken te staan. Juist de snelle keuken doet het deze maand goed: Siciliaanse pasta, haring met roomsaus of kruidenschnitzel met kikkererwtensalade. Een verfrissend drankje mag natuurlijk niet ontbreken. Voeg komkommer, limoen, aardbei of basilicum toe aan een kan met water, de dorstlesser op ieder zomerfeest.

Zomer op z'n Scandinavisch

Vier de zomer met familie en vrienden, onder een strak blauwe hemel en met lekker veel eten. Doe zoals ze in Scandinavië doen en dek de tafel buiten voor een feestmaal. Zweedse gehaktballetjes met aardappel en dillesaus, friszure komkommersalade, zalmburgers, eiersalade met garnalen en procureur in een knapperige korst. Smakelijk!

Zoete aardbeien

De zomer kan beginnen met een uitbundige aardbeientaart, feestelijk en altijd lekker! Ons hart gaat sneller kloppen van de aardbeiencheescake. Maar ook de aardbeienplaatkoek, kokostaart met aardbeien en de aardbei-tiramisutaartjes kunnen ons verleiden.

Weetje

Aspergetijd! De witte asperges van Hollandse bodem zijn maar korte tijd verkrijgbaar, nog even van genieten dus. Bijvoorbeeld met een heerlijke aspergesoep of een aspergesalade. Zeker weten dat ze vers zijn? Wrijf de stengels tegen elkaar - als ze piepen komen ze vers van het land.

En verder…

  • Slagroomsoesjestaart met abrikozen
  • Frisse smoothies en shakes
  • Frisse lentegerechten met radijs en rettich
  • Sappig en mals: steaks
  • Koken met verse kruiden uit de tuin
  • Voor iedere dag: tagliatelle met kip, bloemkoolsalade, spinazie-geitenkaaspizza

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: koken & genieten 2016/06

Beoordeling
Slecht
Onvoldoende
Gemiddeld
Goed
Zeer goed!