Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

Koken & genieten 2016/05

koken & genieten 5-2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Rabarber
  • Koken met gehakt
  • Spareribs
  • Voorjaarsfruit
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen
    Mei, het eerste verse fruit! En dat verwerken we het liefst in heerlijke taarten en toetjes. Maak blauwebessentaart met mascarponeroom voor bij de koffie, hartjesmuffins met frambozen voor moederdag of schuim-kwarkroom met aardbeien als toetje. De biscuitgebakjes met rood fruit en de rabarberschuimtaart mogen deze maand niet missen! Geniet van het heerlijke voorjaarsfruit.

    Voor iedere dag

    Gegratineerde paprikaschnitzel, gevulde koolrabi of romige spitskool. Lekker en gezond eten geeft energie. In deze rubriek daarom makkelijke maaltijden zodat u iedere dag een lekker en gezond gerecht kunt serveren: zalmschnitzel met groene groenten, wortelrösti met roomkaasdip of een kipgratin met knapperig korstje.

    Rabarberoogst

    Zoetzure toetjes, jam, chutney en siroop. Het is weer tijd om rabarber te oogsten. De kleur van de stengels verraadt de smaak. De groene rabarber is wat zuurder, de rode door en door zoet. Gebruik de stengels voor een heerlijk dessert zoals de schuimrol met rabarber en yoghurt. In combinatie met aardbei maakt u een heerlijk zoete jam. Liever iets meer pit? Ga dan voor de frisse chutney!

    Feestdag

    Wat voor een feestdag het ook is, er is altijd een reden om vrienden en familie te verwennen met lekkere gerechten. Runderbouillon met gevulde pastakussentjes, garnalen met mangosalsa, gevulde kalkoenrollade met spek en ossenhaasstoof met champignons. De laatsten vereisen enige bereidingstijd, maar staan ze eenmaal op tafel dan weet u zeker: het is de moeite dubbel en dwars waard.

    En verder…

    Het goede van gehakt, hartige gehakttaart, de beste ballen of een gehaktpannetje à la stroganoff. Lekkere lentesauzen, de snelle keuken: lekkere gerechten binnen 30 minuten op tafel. Italiaanse penne met salsiccia in tomatensaus, genieten in balans met het basisch dieet en spareribs van de grill. Rucola, zuring en bieslook, groen uit de tuin.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: Koken & genieten 2016/05

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!