Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

Koken & genieten 2016/04

koken & genieten cover
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Kikkererwten
  • Voorjaarsmenu
  • Feestelijke braadvlees
  • Salades
Full description

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

April, volop lente. Daarbij horen lekker lichte gerechten en heerlijke voorjaarsmenu's. Start met een selderij-appelsoep en sluit af met een verrukkelijke blauwebessencheesecake. In dit nummer lekkere lentesalades voor een lichte en snelle maaltijd. Meer tijd om in de keuken te staan? De braadstukken wachten! Rollade en rosbief maken van uw etentje een feestmaaltijd.

Voor iedere dag

Genoeg inspiratie om iedere dag lekker te koken. Noedels met kip en Chinese kool of bloemkoolschotel. Maar ook typische voorjaarsgerechten als lente-minestrone met gremolata. We vieren het aspergeseizoen met minischnitzels met asperge-aardappelsalade. Natuurlijk mag het toetje niet ontbreken, favoriet is de frambozen-rabarbercrumble.

Koken met kikkererwten

Altijd handig in de voorraadkast, kikkererwten. Gedroogde kikkererwten zijn jaarrond verkrijgbaar, makkelijk te bewaren en goedkoop. Maar het allerbelangrijkste: ze zijn heel erg lekker! Met de welbekende humus kun je eindeloos variëren. Een beetje chili voor meer pit, of pesto voor een mediterrane touch. Of geniet van zelfgemaakte falafel of een pittige kikkererwtensalade met bonen.

Bliksemsnel en lekker licht

Nog nooit was gezond eten zo makkelijk. Lekker lichte gerechten staat binnen 30 minuten op tafel. Of u nu kiest voor een snelle pasta met broccoli en roomkaas, rodelinzensalade met appel of een kipwrap met bieslook; allemaal hebben weinig calorieën maar geven veel energie. Precies wat we nodig hebben op frisse lentedagen.

En verder …

Seizoenskeuken met verse vis, roodbaars, skrei en honingzalm met romige komkommer. Heerlijk zoet: oreo-cheesecake, frambozen-vanillesavarin, perzikgebak met stracciatellakruimels, wortel-walnootcake met meringue. Surf en turf, vlees en vis op één bord. Braadstukken van rollades tot knapperige varkenshaasjes, camembertbraadstuk, rosbief en kalkoenborst.


Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Koken & genieten 2016/04

Beoordeling
Slecht
Onvoldoende
Gemiddeld
Goed
Zeer goed!