Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

koken & genieten 2016/03

koken & genieten 3-2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • sojasaus
  • advocaattaart
  • hamburgers
  • Zwitserse keuken
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Maart, we genieten van het vroege voorjaar met verse groenten en frisse salades. En niet te vergeten vieren we deze maand Pasen! Het liefst met een uitgebreide paasbrunch voor gasten. Ook het thema gebak is helemaal in stijl met heerlijke paastaarten. Maar er zijn nog veel meer lekkere gerechten, dus ook op de andere dagen van deze maand is het een beetje feest.

    Voor iedere dag

    Pasta met broccoli en rucola, super lekker en super gezond. En zo hebben we er meer deze maand: biefstuk met gebakken kruidenrijst, zalmspies met venkel-tomatensalade en bifteki-taartjes met gebakken aardappels. Liever een dagje geen vlees of vis? Behalve de broccolipasta kunt u ook kiezen voor de heerlijke Indiase groenterijst met geroosterde uien. Of toch liever een romige wortelsoep met feta en couscous?

    De paasbrunch

    Met enige voorbereiding hoeft u met pasen amper iets te doen en heeft u toch een goedgevulde tafel. Tomaten-wortelsoep met zelfgemaakte pesto, bieslookremoulade en geglaceerde paasham. De broodkrans met maanzaad ziet er feestelijk uit. Zelfs de versiering is in stijl met paashaasjes van bladerdeeg en een prachtige bos tulpen van tomaten, roomkaas en lente-ui.

    Koken met soja

    Sojasaus is vooral bekend van de sushi, maar u kunt hem voor veel meer gerechten gebruiken. Bijvoorbeeld voor het marineren van vlees, om groenteloempia's in te dippen of gebruik hem in de saus van een Thaise spaghetti. Of u nu kiest voor de milde Japanse, de zoete Indonesische of de donkere Chinese sojasaus, uw gerechten zijn meteen op smaak.

    En verder…

    Een feestelijk paasmenu met panna cotta als dessert. Romige advocaattaart, koken met amandelmelk en de lekkerste burgers. Ei in de hoofdrol bij eiersalade en de traditionele 'huevos rancheros'. Zwitserse gestoofde kip in wijnsaus, gesmoorde lamsbout met lentegroenten en genieten van paasgebak: marsepein-frambozentaart met hazenoren, aardbeien-roomtaart met zoete schaapjes en een mandarijn-cakerol met room.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: koken & genieten 2016/03

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!