Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

koken & genieten 2016/02

koken & genieten 2 2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Schnitzeltoppers
  • Maandmenu: Beenham met romige linzen en aardappelpannenkoekjes
  • Tiroolse krokante pasta
  • Koken met 5 ingrediënten
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Februari, voor velen de maand om te gaan wintersporten. Maar ook thuis kunt u genieten. Haal de winterse gezelligheid van de Alpen in huis met onze gerechten rechtstreeks van de skipiste: een selderij-appelsalade, rodebietenrettich, steak met rodewijn-paddenstoelensaus en kaassoep met notencrumble. Verwarmende maaltijden voor deze frisse wintermaand.

    Voor iedere dag

    Lekker, makkelijk en snel; verras uw tafelgenoten zonder uren in de keuken te staan. Echte Hollandse wintergerechten als gebakken bloemkool of een pastapannetje met zuurkool en spek. Wie behoefte heeft aan een beetje zon in huis maakt de mediterrane souvlaki met koolsalade en aardappelpartjes. Of probeer de rundercurry met sesam-rijstkoekjes, een familiegerecht voor een klein prijsje.

    Grapefruit

    De friszure grapefuit is veelzijdiger dan u misschien denkt. Hij doet het fantastisch in salades en is een fruitige smaakmaker voor vis en vlees. De gele grapefruit voor een bitter accent, de roze voor een fris zoetje. Probeer zeker de gebakken zalm met avocado-grapefruitsalsa. Gekaramelliseerd wordt de citrusvrucht een geweldig toetje. De gekaramelliseerde grapefruit met havercrunch is onze favoriet.

    Koken met 5 ingrediënten

    Vijf basisingrediënten, meer is niet nodig voor een heerlijke maaltijd. De veldslastamppot met gebakken witlof en paprika bijvoorbeeld: aardappel, olijven, veldsla, paprika en witlof. Een beetje olijfolie, zout en peper staat vast nog wel in uw keukenkastje. Ook bij de koolraapschotel met stoofvlees zit de smaak in slechts vijf ingrediënten. En de citroenlinguine met spek is ook nog eens supersnel klaar.

    En verder…

    Schnitzeltoppers als parmezaanschnitzel à la milanese en ovenschnitzel met romige zuurkoolstamppot.Snelle gerechten binnen 30 minuten op tafel: pittige karbonade met citroenboontjes, maïs-kokossoep en spaghetti met wortelpesto. Snelle crêpes met abrikozen sinaasappelsaus of cheesecaketaartjes met frambozen, vier pagina's gezond en vegetarisch, zelfgemaakte ricotta-gnocchi, traditionele gerechten uit Portugal en winters kaneelgebak.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: koken & genieten 2016/02

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!