Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

koken & genieten 2016/01

koken & genieten 1-2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Lekkers uit Zuid-Tirol
  • Indiase kip
  • Zoete cranberrytaart
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Januari, de maand om een beetje bij te komen van alle feestmaaltijden. Maar dat betekent niet dat er deze maand geen lekkere gerechten op tafel staan. Soepen zijn in januari favoriet, we koken met wild en op koude dagen kiezen we voor een verwarmende runderstoof met amandel en dadels. Ook zoete verwennerij ontbreekt niet. Wat dacht u van een noten-frambozentaart? Genoeg lekkers om het nieuwe jaar smakelijk te beginnen.

    Voor iedere dag

    Deze maand winterse gerechten als procureur met mosterd, prei en appel. Een flink bord spaghetti bolognese vult de maag en de kalkoenfilet met pompoen-aardappelpuree is een echt familiegerecht. De winterse spruitjes worden een feestje in combinatie met het gyrosgehakt en de ovenschotel met penne is bij kinderen favoriet.

    American party: lekkers om mee te nemen

    Wel een feestje maar geen stress van het voorbereiden? Dat kan, als iedereen iets lekkers meeneemt. Deze maand in koken en genieten heerlijke meeneem-hapjes. Frisse veldsla met aardappeldressing, karbonade in champignonsaus. Pikante gehakttaart of een pastasalade met kip en kerriesaus. En feestelijke dips als sambal-mango of honing-mosterdmayo doen het natuurlijk ook altijd goed.

    Zelfgebakken brood

    Eigenlijk is het heel eenvoudig. Met een goed basisdeeg bak je zelf de lekkerste broden. Focaccia met rozemarijn, een donker notenbrood of een smeuïg pittenbrood... kies uw favoriet. Naast roggemeel, bloem, gist en een snufje zout is geduld een belangrijk ingrediënt. Het deeg moet immers goed rijzen alvorens het de oven ingaat. Maar alleen al de geur van versgebakken brood is het wachten meer dan waard.

    En verder…

    Een chique driegangenmenu met romige koolraapsoep, pittige gehaktrol en knapperige amandelpuntjes. American Party: lekkers om mee te nemen. Indiase kip, aan tafel in Zuid-Tirol, wildgerechten goulashsoep en een chocoladetulband.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: koken & genieten 2016/01

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!