Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

Koken & genieten 2015/12

koken & genieten 12-2015
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Heerlijke hapjes voor klokslag 12
  • Feestelijk versierd kerstgebak
  • Lichte soepen
  • Prachtige kerststol
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    December, tijd om na te gaan denken over het kerstmenu. Maar geen stress, want ik de koken & genieten deze maand volop inspiratie voor een succesvol kerstdiner. Met luxe braadstukken uit de oven, stijlvolle salades. En ook het toetje zijn we niet vergeten: kerstgebak om uw vingers bij af te likken.

    Voor iedere dag

    December is bij uitstek de maand om uitgebreid te koken. Maar ook deze maand hebben we wel eens haast. Daarom snelle en maakbare recepten voor iedere dag: visfilet à la bordelaise, een preipannetje met karbonade of rundvleescurry met pinda's. Genoeg gerechten voor een maand lang feest.

    Feestmenu

    Het vertrouwde menu, maar dan een chique versie. Rodebietenzalm met quesadillas bijvoorbeeld. Niet alleen lekker als voorgerecht bij het kerstmenu, maar ook als hapje voor de jaarwisseling. Als tweede gang de ossenhaas met pecannotenkorst, met de goudbruine aardappeltorentjes en kruidige botersaus een luxe hoofdgerecht. Chocolademousse als toetje en uw kerstdiner is rond.

    De beste braadstukken

    Langzaam vult het huis zich met de lekkerste geuren. Braadstukken zijn dankbare gerechten. Al uren voor u aan tafel gaat, kunt u genieten van de geur. En dat terwijl u zelf rustig kunt genieten. Want de oven doet het werk. Goudbruine eend met tijm, kalkoen met spekspruitjes of knapperige gans met vijgen.

    En verder…

    Een verrukkelijke slagroomtaart met cranberry en amandel krokant, feestelijk versierd kerstgebak, heerlijke hapjes voor klokslag 12 (camembert uit de oven, couscoussalade, rodelinzensoep), hét feestdrankje: prosecco-cocktail met bramengin, lichte soepen als bloemkool-kerriesoep en gember-citroensoep met kip.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: Koken & genieten 2015/12

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!