Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

koken & genieten 2015/11

koken & genieten 11
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Vruchtenbrood met vijgen, noten en pure chocolade
  • Scandinavische najaarslunch
  • Ovenschotels
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    November, buiten al behoorlijk fris dus tijd voor wat warmte in de keuken. Zet de oven aan voor een smeuïge chocolade-toffeetaart met noten. Maak zelf Oreo-brownies, of chocokoekjes met karamelvulling. In deze koken&genieten ook genoeg gezonde gerechten zoals de minestrone met krokante ham en bloemkoolsalade met gebakken zalm. Of geniet van de echte najaarsfavorieten zoals varkensgebraad met rozenbottelsaus.

    Voor iedere dag

    Voor iedere dag, maar toch speciaal! Courgette-haverkoekjes met kaassaus, een rodebietenpakketje met varkenssteak of gebakken honing-kokosbanaan. Genoeg verrassende gerechten om een maand lang lekker te eten.

    Kaneel

    Appel-kaneel, een gouden combinatie. Maar wist u dat kaneel ook heerlijk smaakt in de chili con carne? Dat een varkenshaas niet te versmaden is met wat druppels kaneelolie? En dat uw brood een winterse smaak krijgt wanneer u het voor het bakken bestrooit met een beetje kaneelsuiker? Hoe lekker deze gerechten ook zijn, een traditioneel recept voor appel-kaneeltaartjes ontbreekt natuurlijk niet in deze koken & genieten.

    Olijvenoogst

    In Griekenland oogsten de boeren hun olijven. Deze worden meteen gegeten in heerlijke stoofgerechten of verwerkt tot olijfolie. De lamsstoof met olijven en spinazie smaakt ook heerlijk in de Hollandse herfst. Proeft u de olijfoliecake met sinaasappelsiroop dan waant u zich even onder de Griekse zon.

    En verder…

    Vruchtenbrood met vijgen, noten en pure chocolade. De snelle keuken met plaatpizza en aardappelcurry. Hartig in de herfst: ovenschotel met appel-gembercompote. Een compleet driegangenmenu met tijdsplan voor een gezellig zaterdagavonddiner. Gezonde gerechten vol vitamines en mineralen zodat u de herfstverkoudheid dit jaar overslaat.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: koken & genieten 2015/11

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!