Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

Koken & genieten 2015/02

Koken & genieten 2-2015
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Eten uit de bistro
  • Verjaardagsbuffet
  • Koken met zout & peper
  • Langs bij de aardappelboer
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Sluit uzelf op in uw warme huiskamer en waag u aan 100 procent comfort food. Met het februarinummer van koken & genieten gaat het gegarandeerd lukken. Verander uw keuken in een echte bistro of kook een prachtig driegangenmenu voor uw gasten. Met onze inspiratie wordt de winter extra leuk.

    Bistro

    Lekker koken zonder poespas. Bourgondisch genieten doe je pas echt in de bistro. Haal de Franse sfeer nu in huis. Neem bijvoorbeeld de ovenkip met wintergroenten of de terrine met cognacpruimen.

    Voor iedere dag

    Op zoek naar kookinspiratie voor de rest van de week? Wij geven het u op een presenteerblaadje. Bak je eigen pizza quattro stagioni of ga voor de kabeljauw in kokossaus. Met deze recepten zet u iedere dag iets lekker op tafel.

    Zout en peper

    Geef je gerechten de ultieme smaakboost. Met zout en peper zorg je voor balans en pit. Wij werden warm van de biefstuk met peperkorst en de aardappel-rozemarijnpizza.

    En verder…

    Zoals altijd handige, gemakkelijke recepten voor de koude februaridagen. Gezonde detoxrecepten met veel groenten, de lekkerste recepten met aardappel en de verwentaarten om in stilte van te genieten op de bank.Krijg je vrienden over de vloer en wil je indruk maken? Ons driegangenmenu helpt je op weg.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: Koken & genieten 2015/02

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!