Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

Koken & genieten 2014/11

Koken & genieten 11-2014
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Comfort food
  • Snel & gemakkelijk
  • Bakken met chocolade
  • Recepten uit Rome
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 2,99
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Wordt het een koude, gure herfst of schijnt de lage zon nog door de goudgele bladeren? Hoe dan ook, in deze prachtige tijd van het jaar staat er dankzij het novembernummer van koken & genieten altijd iets lekkers op tafel. Zo duren de herfstavonden niet lang genoeg! 

    Comfort food

    Langere avonden vragen om langer tafelen. Helemaal geen straf. En langer tafelen betekent niet per se langer in de keuken staan. Dit comfort food heeft u snel op tafel – denk aan romige tagliatelle met champignon en zongedroogde tomaat. Of de oven doet het werk voor u. De Griekse kip met met citroen en olijven bijvoorbeeld; weinig moeite en een overheerlijk resultaat.

    Voor iedere dag

    Meer fijne en gemakkelijke recepten vindt u in de rubriek 'Voor iedere dag'. Boordevol variatie voor twee weken heerlijk eten. De zuurkoolquiche met spek is een echt herfstgerecht en van de krachtige linzenstoof met gebakken worst knapt elke druilerige dag op. Liever licht? In deze koken & genieten laten we zien hoe u met minder calorieën, toch heerlijk eet.

    Droomtaarten van chocolade

    Double chocolate cookies, chocolademoussetaart met kersen en kokos-chocobrownies... wie klinkt dit niet goed in de oren? Als chocoladefan mag u het novembernummer niet missen. Van koekjes tot chocoladebrood, van cupcakes tot taart, met chocolade maken we het lekkerste gebak voor bij de koffie – of om zomaar van te snoepen.

    En verder…

    ...voor wie niet op de wintere kan wachten staat dit nummer vol suggesties voor een heus adventsdiner. Met zelfgemaakte hapjes, salades en soepen bezorgt u uw gasten een onvergetelijke avond. Ook hebben we recepten uit culinair Rome, snelle recepten en zelfgemaakte eetbare cadeautjes. Van die laatste vindt u in deze nieuwsbrief alvast een ideetje.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: Koken & genieten 2014/11

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!