Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/3: van krielkip tot kwartelei

foodies 3-2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Lekkere lentemaaltijden
  • Gezellig paasontbijt
  • Zoete broodjes bakken
  • Blij met ei: de beste eirecepten
  • Full description

    Beschikbaarheid: Niet op voorraad

    € 5,95

    Met foodies maart heb je alle benodigde inspiratie voor Pasen én het ontluikende voorjaar in huis. Van krielkip tot kwartelei en van verse groenten tot zoete broodjes: je krijgt nog meer zin in de lente van deze 65 voorjaarsgerechten.

    Eindelijk voorjaar

    Buiten is het nog wat fris, maar jij voelt vast net als wij de lente in de lucht. Vier het nieuwe leven met verse ingrediënten en maak je borden kleurig op. Dat voorjaar maak je op je bord! Krielkipjes met kruidenquinoa, romig gevulde vijgen of een knapperige salade met een gepocheerd eitje. En verwen jezelf met de feestelijke schuimtaart met chocolade toe, de lente komt eraan!

    Pasen vier je met een ei

    Kwarteleitjes met saffraanzout, eggs benedict met gerookte zalm of een frisse frittata met tijm en citroen: wij worden blij van ei! Van zelfgemaakte mayonaise tot cranberry-eierkoek, Pasen gaat aan jou niet voorbij zonder de beste inspiratie met ei.
    En natuurlijk sla je ook het paasontbijt dit jaar niet over. Met een crunchy kokos-notengranola, een galette complète en citroenscones zijn jouw gasten niet meer van tafel weg te slaan.

    En verder...

    …Vis uit blik is hot! Kook met delicate sardientjes uit de Méditerannée, of een mooi stukje duurzaam gevangen tonijn in de mooiste blikjes. Uit het nieuwe kookboek Grote smaken uit een kleine keuken: grootse gerechten uit een eenvoudige keuken. De meesterchocolatier van La Fève vertelt alles over het maken van sterrenbonbons én heeft voor jou een recept, we bakken onze favoriete zoete broodjes en foodiekok Willem laat stap voor stap zien hoe je stamppotkroketjes, een romige spinazievelouté en een onweerstaanbare blondie maakt. Snelle successen en doordeweekse recepten helpen je de week door en last but not least: Nadia Zerouali bakt sweet delights met haar favoriete Arabische smaakmakers...


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2016/3: van krielkip tot kwartelei

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!